Nieuwe bestemming Porto Santo

Arlette van der Meer - Lammers on 20 May 2017

Deel dit:

Niets is leuker dan op vakantie te gaan naar een nieuwe bestemming. 20 mei 2017 ging ik samen met mijn man Robert naar Porto Santo. Een eiland op 10 minuten vliegen van Madeira (heen een tussenlanding op Madeira). We waren de 2e groep Nederlanders ooit, die op het eiland aan kwamen, er stapte ongeveer 24 mensen uit het vliegtuig.

Wandelen van vliegtuig naar de aankomsthal. Bagage binnen 5 minuten. Op zoek naar de pendelbus, gauw gevonden, dat was er 1. Transfertijd is 7 minuten naar het hotel.

Het eiland is zo schoon, en het strand strekt zich uit langs de gehele zuidkust. De zon schijnt, de wind blaast fris en het hotel is prachtig.

Er wonen 5000 mensen, het is kleinschalig, de airstrip bestrijkt een groot deel van het eiland. Er is een golfbaan aangelegd. Mensen werken bij de fietsverhuur maar ook bij de shop op de luchthaven. Sinds 4 jaar komen er Engelse en Duitse toeristen, maar ik weet zeker dat Nederlanders dit eiland gaan ontdekken!

Die zee en het strand, je krijgt er geen genoeg van. Porto Santo, ik kan het je van harte aanbevelen. Laat mij je adviseren.

Deel dit:

Terug Naar Boven