Family holiday - blog by clients

Bianca Maassen-Berensfreise op 03 July 2023
Terug van een heerlijke, zonovergoten vakantie waarbij het ons aan niks ontbrak. De reis was van het begin tot het eind tot in de puntjes geregeld door onze vaste reisconsulent Bianca. We verbleven dit jaar 8 dagen in het Trendy Lara hotel in Kundu. Een resort dat groots is opgezet in alle facetten. Trendy Lara straalt luxe uit. De kamers zijn mooi, comfortabel en schoon. Daarnaast van alle gemakken voorzien. Trendy Lara is gericht op comfort. De ultra-all-inclusive verzorging laat werkelijk niets te wensen over. Je kunt eten en drinken zoveel je maar wilt. De keuze is reuze. Van water tot de heerlijkste cocktails. Je wordt op je wenken bediend, tot aan je ligbed bij het zwembad aan toe. Het eten is onberispelijk. Het buffetrestaurant laat een grote vari√ęteit zien. Elke dag werken ze met een ander thema, waarbij er ook lokale specialiteiten te proeven zijn. Er zijn ook a la carte restaurants waar je gebruik van kan maken tegen een kleine bijbetaling. Animatie is er 6 dagen per week aanwezig. Het hotel biedt een groot aantal activiteiten aan voor zowel jong en oud. Aan het zwembad wordt er voor vertier gezorgd door het aanbieden van een groot aantal spellen/sporten. Daarnaast werd er dagelijks sport aangeboden zoals volleybal en voetbal, maar ook boogschieten en aerobics. Vooral manlief kwam hierbij aan zijn trekken. In de avond was er regelmatig live-muziek. 2 keer per week werd er een grote party georganiseerd op een speciaal ingerichte party-area. Mocht je meer van de rust willen genieten, dan was dit altijd mogelijk op andere plekken.

Vanuit het hotel zijn er vele excursies te boeken. De lokale touroperator is zeer bereid tot het geven van uitleg hierover. Wij hebben de excursie gecombineerd met de mangravat rivier gedaan. We bezochten de watervallen, maakten een boottocht met tussenstop en goed verzorgde lunch. Ook bezochten we een lokale markt waarbij we onze skills tot afdingen hebben mogen beoefenen. TIjdens de excursie kregen we een goed beeld en uitleg van de cultuur in Turkije. Ook hebben we onderweg de vele gezichten van Turkije kunnen aanschouwen. Van mooie natuur tot de armoedige volgepropte grote steden.

Samen met onze dochter van 16 bezocht ik een boulevard van bazaars. Een hele beleving. De taxi bracht ons vanaf het hotel tot aan de bazaar. Zodra we waren uitgekeken bracht hij ons weer naar het volgende punt. De taxichauffeur was voor ons beschikbaar zolang als wij dat wensten. Het is wel een tip om hier vooraf goede prijsafspraken over te maken.

Een prachtige vakantie om op terug te kijken. De volgende keer boeken wij zeker weer via BIanca, zodat we een ander stukje van de wereld kunnen ontdekken.

Groetjes Suzanne, Tom en Aukje