Bianca Maassen-Berensfreise


Bianca Maassen-Berensfreise

Welkom op mijn persoonlijke pagina


REIZEN ... MIJN WERELD!

Dat is mijn passie en daar neem ik je graag in mee.

Prachtige bestemmingen heb ik gezien en beleeft met ieder z'n eigen charme en sfeer, mooie plekjes om te verblijven van eenvoudig tot luxe en uniek gelegen, heerlijke locale gerechten met hun specifieke specerijen, prachtige cultuur en schitterende natuur.

Een korte impressie (van de bijna 50 bezochte landen) kun je lezen in mijn blogs op deze site maar geweldig vind ik 't om er in geuren en kleuren over te praten dus bel gerust voor info of om een afspraak te maken.

En hoe mooi is 't dat mijn bucketlist alleen maar langer wordt doordat ik 't voorrecht heb om al die mooie reizen voor jullie samen te stellen.

Familiereizen, vliegvakanties, stedentrips, tickets, cruises, auto-, busexcursie -, rondreizen, honymoons ... noem 't maar.

Met mijn reiservaring en jouw wensen vinden we samen de vakantie die je zoekt.

REIZEN ... MIJN WERELD!

Bianca Maassen-Berensfreise Travel Counsellor
(TC sinds 2006 en daarvoor 12 jaar reisburo ervaring als manager en medewerker)
bianca@travelcounsellors.nl
046 4492655

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0464492655

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven