Bianca Maassen-Berensfreise


Bianca Maassen-Berensfreise

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen ... mijn wereld!

Dat is mijn passie en daar neem ik u graag in mee.

Prachtige bestemmingen heb ik mogen zien en vooral beleven met ieder z'n eigen charmes en sfeer, mooie hotels en resorts, heerlijke locale gerechten met hun specifieke specerijen, prachtige cultuur en schitterende natuur. Een korte impressie kunt u lezen in mijn blogs op deze site. Helaas is 't me nog niet gelukt om van alle (zelf bezochte) 44 landen en 6 continenten een mooi verhaal erbij te zetten, maar geweldig vind ik 't om over reizen, landen en vakanties te praten en alle herinneringen en belevingen van mijn eigen reizen komen dan weer boven. Samen kijken naar uw wensen en zo een gepaste reis samenstellen.

Dankzij Travel Counsellors heb ik wereldwijd een groot en breed aanbod van directe contracten met hotels, airlines, locale agenten en touroperators welk 't mij mogelijk maakt voor u persoonlijk samengestelde reizen als Familiereizen, vliegvakanties in en buiten Europa, stedentrips, tickets, cruises, auto-, busexcursie -, rondreizen te kunnen aanbieden.

Indien u een afspraak wilt maken of een reisvoorstel wilt ontvangen kunt u mailen, bellen of inspreken op mijn Voicemail en zal ik z.s.m. met u contact opnemen om deze afspraak in te plannen en/of om de aanvraag door te nemen zodat ik u de reisvoorstellen kan samenstellen.


Met mijn reiservaring en uw wensen vinden we samen de vakantie die u zoekt.

Reizen... Mijn wereld!

Bianca Maassen-Berensfreise Travel Counsellor
(TC sinds 2006 en daarvoor 12 jaar reisburo ervaring als manager en medewerker)
bianca@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0464492655

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven