Chris Hendriks


Chris Hendriks

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn persoonlijke Travel Counsellors site. Mijn naam is Chris Hendriks en met trots mag ik mij een van de jongste Travel Counsellors wereldwijd noemen. Tevens ben ik een GOLD Travel Counsellor. Een select groepje Travel Counsellors mag deze titel dragen. Dit houdt in dat je bij de beste Travel Counsellors wereldwijd hoort. De gold status wordt twee keer per jaar gemeten om het niveau hoog te houden. Na diverse studies in het Toerisme en de nodige werkervaring heb ik in December 2007 de stap gezet om voor mezelf te beginnen via Travel Counsellors.

Ik heb me aangesloten bij Travel Counsellors omdat ik van mening ben dat persoonlijke service in de thuissituatie de basis is om uw vakantie uit te zoeken en te boeken. Travel Counsellors is een snelgroeiend Engels bedrijf dat in Nederland vandaag de dag sinds de oprichting in 2005 al meer dan 100 Travel Counsellors telt. Doordat Travel Counsellors Nederland aangesloten is bij het ANVR en SGR kunnen vrijwel alle Nederlandse touroperators tegen scherpe prijzen geboekt worden. Daarbij kunnen ook de Belgische en Duitse touroperators geboekt worden. Een reis die u bij mij boekt is niet duurder dan bij andere reisbureaus maar wel beter in persoonlijke service. Naast de pakketreizen boek ik voor u; vliegtickets, hotels, transfers, theatertickets, wintersport, rondreizen, huwelijksreizen en alle andere denkbare combinaties over de gehele wereld.

Zelf heb ik veel reiservaring en kan u dan ook over veel bestemmingen eigen ervaringen vertellen. Van Canada tot Thailand, van Brussel tot Istanbul en van Noorwegen tot Zuid-Afrika, als u er heen wil is het voor mij de uitdaging om u daar te krijgen. Als verzekeringsagent van Allianz Global Assistance kan ik u adviseren over reis en annuleringsverzekeringen en ze meteen voor u afsluiten. Als Travel Counsellor voor de regio Heuvelland bent u bij mij aan het juiste adres voor regionale vertrekken uit Maastricht, Eindhoven, Luik, Brussel, Düsseldorf en Keulen. En ook voor last minute vertrekken kan ik u van dienst zijn met voldoende aanbod.

Twijfel niet en neem contact met mij op voor een persoonlijk reisadvies. Indien gewenst kom ik vrijblijvend bij u thuis wanneer het u uitkomt.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten, want reizen is een onderdeel van mijn leven.

Persoonlijke Travel Counsellor
Chris Hendriks
Kantoor: Valkenburgerstraat 3 B / 6325 BK / Berg en Terblijt
Kantoor: Van Cosselaerstraat 50 / 6286 AT / Partij - Wittem
043-3114855 / 06-53226851
chris@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 043-3114855 / 06-53226851

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven