Gerard Pannekoek


Gerard Pannekoek

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen. Als klein jongetje was ik al nieuwsgierig naar wat zich achter de horizon bevond. Ik droomde van een carrière als piloot en wilde zoveel mogelijk van de wereld zien.
Dat eerste is niet gebeurd. Ik werd geen piloot maar wél gezagvoerder. Van diverse supermarkten.
De tweede droom, zoveel mogelijk van de wereld zien, is al aardig gelukt. In de loop der jaren heb ik ruim 50 landen mogen bezoeken. Europese bestemmingen zoals Italië, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Scandinavië en de Alpenlanden maar ook onvergetelijke reizen naar o.a. de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Mexico en Argentinië. En niet te vergeten: wintersport in veel verschillende landen.
In 2017 besloot ik het roer om te gooien en te gaan werken als zelfstandig reisadviseur. Na het behalen van de noodzakelijke vakdiploma’s koos ik voor Travel Counsellors: een gerenommeerde, zéér klantgerichte organisatie met een enorm aanbod aan reizen. Bovendien is Travel Counsellors aangesloten bij IATA, ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.
Wat mij het meest aanspreekt bij Travel Counsellors is het persoonlijk contact. Eerst inventariseer ik uw wensen en daarna ga ik aan de slag om de perfecte reis voor u te vinden. Ideaal toch? Een eigen reisadviseur die voor u klaarstaat wanneer het u uitkomt. U hoeft zelf niet meer uren te speuren op internet of eindeloos reisgidsen door te spitten. Dat doe ik graag voor u!

De voordelen voor u kort op een rij:

• uw vakantie bespreken op een tijdstip dat u het beste uitkomt
• 7 dagen per week bereikbaar per telefoon, mail of indien gewenst op afspraak bij u thuis
• een vast aanspreekpunt met zeer ruime reiservaring
• scherpe tarieven door onafhankelijke aanbieders
• zekerheid: Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, IATA, SGR en Calamiteitenfonds

Goed om te weten: u betaalt voor deze persoonlijke service NIETS extra!

Bent u op zoek naar service en kwaliteit? Een goede prijs en eerlijk, vakkundig advies?
Neem dan contact met mij op en ervaar zelf het gemak van uw persoonlijke reisadviseur!


Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-19192828

Terug Naar Boven