Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen. Als klein jongetje was ik al razend nieuwsgierig naar wat zich achter de horizon bevond. Ik droomde van een carrière als piloot en wilde zoveel mogelijk van de wereld zien. Dat eerste is niet gebeurd. Ik werd géén piloot.
De tweede droom, zoveel mogelijk van de wereld zien, is al aardig gelukt. In de loop der jaren heb ik ruim 50 landen mogen bezoeken, zowel in Europa al ver daarbuiten. Vanwege mijn nieuwsgierigheid heb ik een voorkeur voor roadtrips/fly-drives. De wereld is zó mooi en zó divers! Een andere hobby, zeg maar gerust passie, is skiën.

In 2017 besloot ik te gaan werken als zelfstandig reisadviseur. Na het behalen van de noodzakelijke vakdiploma’s koos ik voor Travel Counsellors: een gerenommeerde organisatie met een enorm aanbod aan reizen waar álles draait om klanttevredenheid en service. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Bovendien is Travel Counsellors aangesloten bij IATA, ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.

Wat mij het meest aanspreekt bij Travel Counsellors is het persoonlijk contact. Eerst inventariseer ik uw wensen en daarna ga ik aan de slag om de perfecte reis voor u te vinden. Ideaal toch? Een eigen reisadviseur die voor u klaarstaat wanneer het u uitkomt. U hoeft zelf niet meer uren te speuren op internet of eindeloos reisgidsen door te spitten. Dat doe ik graag voor u!

De voordelen voor u kort op een rij:

• uw vakantie bespreken op een tijdstip dat u het beste uitkomt
• 7 dagen per week bereikbaar per telefoon, mail of indien gewenst op afspraak bij u thuis
• een vast aanspreekpunt met zeer ruime reiservaring
• scherpe tarieven door onafhankelijke aanbieders: een heerlijke reis voor een eerlijke prijs!
• zekerheid: Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, IATA, SGR en Calamiteitenfonds

Goed om te weten: u betaalt voor deze persoonlijke service NIETS extra!

Bent u op zoek naar service en kwaliteit? Een goede prijs en eerlijk, vakkundig advies?
Neem dan contact met mij op en ervaar zelf het gemak van uw persoonlijke reisadviseur!

Tip: bezoek ook eens mijn Facebook, Instagram of Twitterpagina.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven