Wordt "Mijn Puglia" jouw Puglia?

Ingrid van de Rijdt op 27 June 2019
Hou je van Italie? Heb je al diverse streken van Italie gezien? Maar misschien heb je nog niet het mooiste stukje ontdekt?!?

Dan neem ik je graag mee naar Puglia - spreek uit poelja - of Apulië in het Nederlands. En het ligt helemaal onderaan de hak van de laars van Italië.

Het is mijn favoriete streek. De mooiste kusten van Italië vind je hier: stoere rotskust aan de ene kant, mooie zandstranden aan de andere kant. De 'Malediven van Europa' worden ze ook wel genoemd! Plus mooie dorpjes, de bijzondere trulli huisjes en een fantastische keuken.

Heb je interesse in een rondreis door dit mooie stukje Italie? Laat mij je helpen. Ik ken de streek en weet waar je het beste kunt verblijven om optimaal te genieten van alles wat Puglia te bieden heeft. Ik schreef er een blog over. Dit kun je vinden op mijn website www.reiswijf.nl/puglia.

Wil je meer weten over Puglia? Bel me, app me, mail me en ik praat graag met je over de mogelijkheden.

Heb je reiswensen, vakantiedromen of vragen? Stuur me een bericht en ik neem contact met je op. Samen met mijn collega's heb ik op iedere vraag een antwoord op maat en geven we je persoonlijk reisadvies, afgestemd op jouw wensen.