Jessica Zijlstra


Jessica Zijlstra

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reisadvies… mijn kracht!

Welkom op mijn website!

Voor diegene die mij niet kennen… mijn naam is Jessica Klaassens - Zijlstra. Ik ben inmiddels alweer ruim 13 jaar werkzaam als reisadviseur in de toeristische branche. Reizen is mijn passie en daarom heb ik besloten om van mijn grootste hobby mijn werk te maken. Sinds 1 december 2012 ben ik als mobiel reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors. Als Travel Counsellor werk ik vanuit het mooie dorp Noorbeek en staat persoonlijke service hoog in het vaandel!

In de afgelopen 13 jaar heb ik genoeg reiservaring opgedaan om goede reisadviezen en tips te kunnen geven zodat uw vakantie een ware belevenis wordt. Ik heb inmiddels de mogelijkheid gehad om diverse bestemmingen te mogen bezoeken waaronder Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Cyprus, Kreta, Chalkidiki, Mallorca, Ibiza, Fuerteventura, Tenerife, Polen, Tsjechië, Portugal, Tunesië, Turkije, Cuba, Thailand, Dominicaanse Republiek, Costa Rica, Mexico, de Verenigde Staten, Aruba, Namibië, Dubai, de Malediven, Mauritius en Jordanië. Mijn reiskennis is dus heel divers van Noord- en Midden-Amerika via het Caribische Gebied, Afrika en Europa naar Azië. Voor ieder wat wils…

Als Travel Counsellor heb ik de beschikbaarheid over een breed aanbod van reisorganisaties waaronder ook diverse Duitse en Belgische. Hierdoor is er ook een grote keuze aan vertrek vanuit de regio en zijn prijsvergelijkingen mogelijk. Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Kent u het probleem van een overvolle agenda door werk en een druk gezins- en verenigingsleven? Heeft u daarom geen tijd om naar een reisbureau te gaan? Maar heeft u ook geen zin om uren op internet te surfen om een leuke vakantie te vinden? Als Travel Counsellor werk ik niet met openingstijden. Een afspraak, bij u aan huis of bij mij op kantoor, wordt gepland wanneer u dit het beste uitkomt! Of dit nu overdag, in de avonduren of in het weekend is…

De reizen die u op deze website tegen komt zijn slechts een aantal voorbeelden. Het aanbod is zo groot dat het onmogelijk is om alles te vermelden. Samen met u stel ik graag uw droomreis samen.

Bent u op zoek naar de vakantie van uw dromen? Of het nu gaat om een weekendje weg, een stedentrip, een wintersportvakantie, een vliegvakantie binnen Europa of een verre reis op maat…
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend reisadvies!

Jessica Zijlstra Travel Counsellor
Tel.: 043-8526057
jessica.zijlstra@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 043-8526057

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven