Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ontdek….ervaar….en GENIET!

Welkom, fijn dat u mijn pagina bezoekt.

Reizen boeit, reizen intrigeert en reizen verrijkt je leven!! Daar geloof ik in en dat is al wat jaren mijn passie is. En wat is er nu mooier dan mijn passie uit te voeren in mijn beroep.

Mijn naam is José Pennings-Dales en met trots kan ik vertellen dat ik inmiddels al 2 jaar Travel Counsellor ben, oftewel uw persoonlijke reisagent. En dat maakt het nou net even anders dan boeken bij een regulier reisbureau.
Omdat ik vanuit huis werk zijn mijn werktijden flexibel. Hierdoor kan ik echt de tijd nemen om voor mijn klanten de perfect passende vakantie te vinden. U mailt of belt mij met uw persoonlijke wensen en ideeën en ik zoek het voor u uit. Geheel vrijblijvend! En wanneer u het prettig vindt, kom ik persoonlijk bij u langs.

Travel Counsellors is een internationale toporganisatie, aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Wij beschikken over een groot eigen aanbod op het gebied van vluchten, accommodatie, autohuur, transfers en attracties waardoor ik internationaal direct kan samenwerken met betrouwbare partners. Dit opent vele deuren en kan prijsvoordeel opleveren.

Door mijn jarenlange ervaring, kennis en een uitgebreid aanbod weet ik wat voor u echt belangrijk is om de juiste reismatch te vinden. Of dat nu een stedentrip is, een vliegvakantie naar de zon, een autovakantie, een safari door Afrika of een wintersportvakantie…..niets is mij te gek!

Ik ben er voor u om u te ontzorgen van de vakantie-zoek-stress zodat u kunt ontdekken, ervaren en GENIETEN.

Graag hoor ik van u en verheug mij er op uw reismatch te mogen vinden en boeken!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven