José Pennings - Dales


José Pennings - Dales

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ontdek….ervaar….en GENIET!

Welkom, fijn dat u mijn pagina bezoekt.

Reizen boeit, reizen verbindt en reizen leeft!! Daar geloof ik in en dat is al wat jaren mijn passie is. En wat is er nu mooier dan mijn passie uit te voeren in mijn beroep.

Mijn naam is José Pennings-Dales (39) en met trots kan ik vertellen dat ik Travel Counsellor ben, oftewel uw persoonlijke reisagent. Na 17 jaar lang ervaring als reisbureaumedewerker, opereer ik sinds juni 2017 als zelfstandig en onafhankelijk reisagent onder de vlag van Travel Counsellors.
Omdat ik vanuit huis werk zijn mijn werktijden flexibel. Hierdoor kan ik echt de tijd nemen om voor mijn klanten de perfect passende vakantie te vinden. U mailt of belt mij met uw persoonlijke wensen, ideeën en budget en ik zoek het voor u uit. Geheel vrijblijvend! En wanneer u het prettig vindt, kom ik persoonlijk bij u langs. En……u betaalt bij mij niets meer dan bij het reguliere reisbureau of op internet!

Door mijn jarenlange ervaring, kennis en een uitgebreid aanbod weet ik wat voor u echt belangrijk is om de juiste reismatch te vinden. Of dat nu een stedentrip is, een vliegvakantie naar de zon, een autovakantie, een safari door Afrika of een wintersportvakantie…..niets is mij te gek!

Ik ben er voor u om u te ontzorgen van de vakantie-zoek-stress zodat u kunt ontdekken, ervaren en GENIETEN.

Graag hoor ik van u en verheug mij er op uw reismatch te mogen vinden en boeken!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-24608093

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven