Welkom op mijn persoonlijke pagina


Bezoek elk jaar een plek waar je nog nooit bent geweest – Dalai Lama

Weet jij al waar je naartoe wilt op reis en zoek je iemand die alle details uitpluist? Of weet je alleen dat je op vakantie wilt maar de bestemming is nog een groot vraagteken? Leg al je reiswensen bij mij neer en ik ga graag voor je aan de slag.

Mijn naam is Liesbeth van Geest en als zelfstandig reisadviseur in Badhoevedorp stel ik graag jouw perfecte reis samen.
Denk aan een romantische stedentrip, een heerlijke strandvakantie of een avontuurlijke rondreis. Ook voor wintersportvakanties, een weekendje weg met vrienden, cruises en sportevenementen ben je bij mij aan het juiste adres.
Naast het boeken van accommodaties en vluchten help ik ook graag met autoverhuur, reisverzekeringen, excursies en het aanvragen van visa.

Als Travel Counsellor is elke aanvraag voor mij uniek en daar hoort een op maat gemaakte offerte bij. Ik neem de tijd om jouw reiswensen in kaart te brengen en aan de hand daarvan stel ik de juiste reis samen. Zonder dat je zelf urenlang (misschien wel dagenlang) aan het zoeken bent weet je zo zeker dat je een reis boekt die geheel bij jou past.

Ik kan mij een leven zonder reizen niet voorstellen.
Als kind namen mijn ouders ons altijd mee naar Italië met onze eigen auto. Via grote omwegen reden we dan naar de plaats van bestemming zodat we onderweg ieder jaar weer een voor ons nieuwe stad of streek konden bezoeken. Elk van die reizen is een onvergetelijke herinnering.
Graag zorg ik ervoor dat jouw reis ook zo onvergetelijk wordt.

Wat zijn tot nu toe mijn reis-hoogtepunten? Te veel om op te noemen...
Zwitserland in zowel de zomer als winter is prachtig.
Ik hou van de drukte, de verschillende culturen en natuurlijk ook de keukens van Hong Kong en Bangkok. Maar ook een wereldstad als Londen ken ik op mijn duimpje, ik heb er ruim 4 jaren gewoond.
De stranden van Barbados en Hawaii zijn inderdaad zo mooi als op de plaatjes en kamperen bij de Ngorongoro krater in Tanzania was ook echt een onbeschrijfelijke ervaring.

Bel me of stuur mij een berichtje via email, WhatsApp, Facebook of Instagram. Dan neem ik contact met je op zodat we persoonlijk je reiswensen kunnen bespreken.
Ik ben niet aan kantoortijden gebonden en ben daardoor flexibel, je kunt me zowel overdag als ook ‘s avonds en in het weekend bereiken.

Ik zorg er voor dat al jouw reiswensen uitkomen.

Graag tot snel!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven