Welkom op mijn persoonlijke pagina


Hartelijk welkom en wat leuk dat u mijn internet pagina bezoekt!

Als uw persoonlijk reisadviseur neem ik u graag mee naar de betoverende wereld die ‘REIZEN’ heet!
Mijn naam is Linda van de Noort. Kennis en ervaring heb ik opgedaan door jarenlang bij één van de grootste reisorganisaties van Nederland te werken. In die tijd heb ik prachtige bestemmingen mogen ontdekken waaronder Hawaii, Californië, New York, Canada, Curaçao, Mexico, Hongkong, Filipijnen, Malediven, Turkije, Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk en Oostenrijk.

En wat wilt u?
• lekker even met z’n tweeën een stad bezoeken
• met uw gezin naar dat prachtige huis in Toscane
• heerlijk met een groep vrienden skiën in Frankrijk en bijkomen in een gecatered chalet
• met opa en oma en de kinderen naar een all-inclusive hotel in Turkije lekker niks doen
• een mooi, ver land als Japan ontdekken
• een rondreis langs de westkust van Amerika

Dit zijn maar een paar voorbeelden. U kunt voor ALLE soorten reizen bij mij terecht. Ook voor vliegtickets, autohuur, hotelovernachtingen en verzekeringen .
Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat vraagt om een persoonlijke aanpak en maatwerk. Omdat ik vanuit huis werk zijn mijn werktijden flexibel. Ook ’s avonds en in het weekend ben ik bereikbaar. U mailt of belt mij met uw persoonlijke wensen, ideeën en budget en ik zoek het voor u uit. Vrijblijvend! En wanneer u het prettig vindt, kom ik bij u langs om er aan uw eigen keukentafel over te praten. En niet onbelangrijk: u betaalt bij mij niets meer dan bij het reguliere reisbureau of op internet!

Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dus betrouwbaarheid en zekerheid is gegarandeerd.

Heel graag hoor ik van u en ik verheug mij erop om voor u de ideale vakantie uit te mogen zoeken en te boeken!

Hartelijke groet,

Linda van de Noort
0573-471855
Linda.vandenoort@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-53966388

Terug Naar Boven