Welkom op mijn persoonlijke paginaMijn naam is Marjorie Gelens. Welkom op mijn persoonlijke pagina.

Ik wil u graag helpen met het boeken van uw droomreis.

Reizen is mijn passie, ervoor zorgen dat u een onvergetelijke, zorgeloze vakantie heeft een nóg grotere passie!
Vind u het lastig om zelf uw reis samen te stellen, of via internet te zoeken? Heeft u weinig tijd om in uw vrije tijd uren op een reisbureau door te brengen? Dan bent u bij mij op het juiste adres.

Ik ben uw persoonlijk reisadviseur die voor u aan de slag gaat. Uw reis laten verzorgen door mij, waar ook heen, van A tot Z, want dat doe ik graag, u een onvergetelijke tijd laten ervaren, naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Het enige wat ik van u verwacht is dat u in de relax stand gaat en alles aan mij overlaat. U hoeft alleen uw koffers te pakken en uw paspoort mee te nemen.

Mijn persoonlijke benadering, reiservaringen, groot divers netwerk en verfrissende ideeën zorgen ervoor dat ik voor u de reis van uw leven kan maken. Ik denk graag met u mee. Of het nu gaat om luier vakantie, wintersport vakantie, stedentrip, vliegtickets, auto huren, een cruise of safari, een huisje of hotel, een reis op maat of wat u maar wilt, ik regel het voor u tot in de puntjes.

Als Travel Counsellor kan ik gebruik maken van een zeer uitgebreid zoeksysteem, daardoor kan ik oneindig veel mogelijkheden bij elkaar zoeken voor u.
Neemt u eens vrijblijvend contact met mij op en u zult zien hoe makkelijk het is uw reis te laten samenstellen door uw persoonlijk reisadviseur.

Travel Counsellors is aangesloten bij het ANVR, SGR Calamiteitenfonds en beschikt over een eigen IATA afdeling.

Op mijn internetpagina verschijnen regelmatig diverse leuke aanbiedingen en tips. Kom gerust regelmatig langs op deze site.
Mijn service aan u is uniek. U kunt mij altijd bellen of e-mailen met uw vakantie wensen, of ik kom op een tijdstip dat u het beste uitkomt bij u thuis om uw voorkeuren te bespreken.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-29067231

Terug Naar Boven