Tenerife Hardrock Hotel

Marlies Nieuwmeijer on 04 September 2021

Deel dit:

Vanaf Rotterdam vertrekken we met Transavia naar Tenerife. Bij Sunny Cars een huurauto geboekt die we bij EuropCar ophalen. De eerste 3 nachten verblijven we in het Hardrock Hotel in Adeje. Modern hotel vol met herinneringen aan de grote muzikanten uit de muziekgeschiedenis. De kamer is ruim met een mooi balkon, comfortabel bed en een grote douche met rainshower. Erg modern ingericht.

In Sessions wordt een zeer goed ontbijt gepresenteerd. Hierna installeren we ons bij het adults only zwembad. We lunchen in een van de restaurants van het hotel. Heel handig heeft dit hotel een app ontwikkeld waar alle hotelinformatie terug te vinden is maar ook alle menukaarten staan hierop. In het hotel heb je keuze uit diverse restaurants zoals een steakhouse Montauk, Italiaans restaurants Capolavoro, buffetrestaurant Sessions het Japanse restaurant was helaas niet geopend. Bij de zwembaden zijn ook cafés en op het dak de rooftopbar. In deze periode worden er nog geen grote concerten gegeven maar is er iedere dag een optreden in de centrale hal.

Het hotel is erg populair bij Engelsen en veel van de winkeltjes en de restaurantjes in de omgeving zijn daarop ingesteld. Het zuiden van Tenerife is veel toeristischer dan het noorden van het eiland.

Deel dit:

Terug Naar Boven