Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik verkoop geen reizen maar geef je de mooiste herinneringen !

Dit ben ik
Mijn naam is Marlies Nieuwmeijer ik woon in Lisse in het hart van de Bollenstreek. In 2016 heb ik me aangesloten bij Travel Counsellors.
Ik heb een brede kennis opgedaan in veel uiteenlopende gebieden. Vooral de organisatie, planning en uitvoering van een project geeft mij de meeste energie. Alle kennis die ik in mijn ruim 35-jarige werkbare leven heb opgedaan kan ik nu combineren. En met die kennis wil ik mijn klanten van dienst zijn.
Het is mijn doel om jou het ultieme vakantiegevoel te bezorgen. De nodige ontspanning om weer op te laden.
Jouw vakantiepret kan zonder stress beginnen. Laat dat maar aan mij over!

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik stel de reis samen zoals je deze graag zou willen hebben en vul deze aan met bruikbare tips en verrassende elementen. Voor, tijdens en na je reis ben je voorzien van persoonlijke assistentie. Je kunt zorgeloos genieten van een uitstekend verzorgde vakantie.
In de lijn van een personal trainer, personal shopper, personal assistant mag een persoonlijke reisadviseur zeker niet ontbreken. Vanaf nu laat je het denk- en puzzelwerk gewoon aan mij over.

Zie je online door de bomen het bos niet meer?
Vertel mij je wensen en voorkeuren, waar je interesses liggen en wat je graag wilt zien en doen. Met die informatie ga ik aan de slag om je droomreis samen te stellen, daarbij werk ik met betrouwbare Nederlandse en internationale reisorganisaties en met lokale specialisten. Daarnaast beschik ik over een uniek hotelreserveringssysteem, zodat ik altijd maatwerk kan leveren. Dat bespaart je veel tijd en je reis wordt leuker en completer. Ik denk met je mee en kom met creatieve ideeën. Alle voorbereidingen neem ik je uit handen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is genieten van de voorpret en je koffer te pakken! Geen vakantiestress!

Zo ga ik te werk
Op het moment dat het jou uitkomt spreken we af. Dit kan persoonlijk of via een digitale verbinding. Je hebt een vertrouwd aanspreekpunt die altijd bereikbaar is. Ook buiten kantoortijden. In geval er onverhoopt iets niet volgens planning verloopt heb je altijd een directe contactpersoon om een calamiteit snel en efficiënt op te lossen. Een boeking via Travel Counsellors biedt zekerheid. Doordat ik de reis voor jou heb samengesteld krijg je de garantie dat de reis klopt. Ook is de betaalde reissom gewaarborgd.

Boeken met vertrouwen
In deze tijd is boeken met vertrouwen erg belangrijk. Je boeking bij Travel Counsellors geeft dit vertrouwen. We proberen zoveel mogelijk te boeken met flexibele voorwaarden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat de reis vanwege COVID-restricties niet door kan gaan. In dat geval wordt deze door de organisatie geannuleerd en ontvang je snel je geld terug. Op de website van Travel Counsellors staan de voorwaarden vermeld.

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Rondreis - cruise - vliegticket - expeditie reis - riviercruise - strandvakantie - stedentrip - huwelijksreis - thema reis - avontuurlijke vakantie - wintersport - maatreis - autohuur - camperhuur - overnachting - attracties - verzekering
en zo veel meer….

Jouw reis is in vertrouwde handen.

Ontdek een wereld aan reisideeën en maak een afspraak met Marlies Nieuwmeijer.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Wintersport

3-12-2021

Krijg jij het hier ook zo warm van.

Cruisevideo

14-10-2021

Je wilt graag weer op reis. 1x je koffer uitpakken en toch heel veel bestemmingen aandoen. Relaxen, culinair genieten. Het kan allemaal tijdens een cruise.

Riviercruise-luxe stedentrip

14-10-2021

Met een riviercruise maak je meerdere stedentrips in een reis. Eén keer je koffer uitpakken en je luxe hotel reist met je mee.

Sending you a postcard

9-4-2021

Een video ter inspiratie. En als je weer klaar bent om te reizen, ben ik er voor je, zowel voor reizen in eigen land als naar verre oorden.

Dream now, travel later

12-3-2021

Dream now, travel later

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-53646223

Terug Naar Boven