Marlies Nieuwmeijer


Marlies Nieuwmeijer

Welkom op mijn persoonlijke pagina


It was a day like this when Columbus set sail for the new world –
What are you going to discover?

Mijn rugzak heb ik in de loop van de jaren gevuld met veel zakelijke en dienstverlenende kennis aangevuld met gevarieerde reiservaringen. Vele jaren gewerkt in de hospitality waarbij altijd voorop heeft gestaan om voor mijn gasten net een stapje harder te lopen en het puntje op de i te zetten. Mijn klant is koning en daarvoor moet ieder facet tot in detail zijn geregeld. Bij al mijn werkzaamheden was het erg belangrijk om te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt. Geen loze beloftes maar eerlijk advies.

Nu is het mijn doel om voor u de perfecte reis samen te stellen en alle vakantie stress weg te nemen zodat u zonder zorgen op reis kunt.

Ziet u door de bomen het bos niet meer met al het aanbod van reizen? Vertel mij uw vakantiewensen en samen zullen we het pad vinden dat leidt naar uw ideale reis.

Vakantie
Het enige dat u hoeft te doen is GENIETEN
en de hele dag de tijd hebben om dit te doen.

Prettige vakantie !

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-53646223

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven