De vele strandjes van Curaçao

Minke Smits-Steintjes op 06 March 2020
Afgelopen jaar 6 maart zijn wij 10 dagen naar Curaçao geweest! We verbleven in Livingstone Jan Thiel Resort in de plaats Jan Thiel. Dit resort is erg aan te raden mocht je naar Curaçao willen. De dagen die we daar waren hebben we veel leuke dingen ondernomen die echt een aanrader zijn, zoals:

- Klein Curaçao —> Het is net een paradijs! Als je voor snelheid houdt is, wat wij gedaan hebben, de Powerboat heel erg gaaf. Maar als je meer van varen houdt kun je met de Catamaran gaan.

- Willemstad (hoofdstad) —> Erg mooie stad om te bezoeken. Er zijn erg veel leuke dingen om te bekijken.

- Veel mooie strandjes bezocht, aanraders zijn —> Mambo beach, Jan Thiel Baai (Zanzibar, Papagayo dit ligt bij Jan Thiel), Grote Knip, en als je met schildpadden wilt zwemmen dan de Playa Grandi of Playa Porto Marie als je varkentjes wilt zien.

We hebben tijdens de vakantie op Curaçao een huurauto gehad, waar we mee rond konden. Dit is ook echt een aanrader als je wat wilt zien van het eiland. Curaçao is een eiland waar je veel dingen kan ondernemen en zien. Echt een aanrader om hier eens heen te gaan. Het vliegen is rond de 9 uur, maar is zeker de moeite waard. Je krijgt er een hele mooie vakantie voor. Dé highlight was voor ons zeker Klein Curaçao, met de mooie witte stranden en het heldere blauwe water. In één woord prachtig!

Noud Polman en Kasja van Straaten