Wow, we’re going to Ibiza!

Minke Smits-Steintjes op 10 October 2021
Twee jaar geleden schreef ik het al: “Ibiza heeft mij ontzettend verrast en ik ga hier zeker nog eens naar toe!” En dat is gebeurd :-)

Voor zijn 40e verjaardag wilde ik mijn man Rutger meenemen naar een mooie plek. Even een paar dagen samen weg en geen papa en mama zijn, heerlijk! Toen ik hem terloops een paar keer vroeg waar hij nog graag een keer naar toe wilde, kwam iedere keer Ibiza als eerste uit zijn mond, dus dat werd de plek!

Begin oktober was het zover. Totaal verrast kwamen we op Ibiza aan en hebben we met ons huurautootje het hele eiland verkent. Van prachtig verscholen en moeilijk bereikbare baaitjes tot mooie ruime zandstranden, van knusse dorpjes in de binnenlanden tot Eivissa (Ibiza Stad), we hebben van alles genoten. Ook van het heerlijke hotel waar we verbleven. Voor het eerst all-inclusive dus we konden voor het eten aanschuiven wanneer we wilden, genoten van cocktails terwijl we een boek lazen liggend op onze Bali-bed en ’s avonds werd er vaak live muziek gespeeld door lokale artiesten.

Ook Rutger was verrast door Ibiza en ook nu zeg ik, ‘ik ga hier zeker nog eens naar toe!’ Misschien dan wel met het hele gezin ;-)