My TC App

Natascha van Dam op 24 September 2018
Enige tijd geleden lanceerden wij de MyTC app voor al onze klanten en we hebben al veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. De app is uniek en een perfecte aanvulling op mijn persoonlijke benadering als uw Travel Counsellor. In deze blog vertel ik meer over de app.

MyTC app geeft toegang tot al uw reisgegevens, de boekingsbevestiging, alle vouchers en het volledige reisschema. Daarnaast telt de app af tot de datum van vertrek. Altijd leuk om zo alvast in de stemming te komen. Tijdens de reis heeft u altijd uw tickets bij de hand. Altijd handig als u nog even iets wilt checken.

Ik ga virtueel met u mee op reis. MyTC app is een handig verlengstuk van uw Travel Counsellor. Waar u ook bent in de wereld, met 1 druk op de knop neemt u contact met mij op. Zo ben ik 7 dagen per week, dag en nacht te bereiken.

Via de app kunt u ook heel makkelijk uw reisgegevens met andere delen. Zo kunt u het hele reisschema doormailen naar de thuisblijvers zodat ook zij altijd weten waar u bent.

Als u tevreden bent over mijn service en u gunt u vrienden en familie ook een persoonlijke Travel Counsellor kunt u ook weer met 1 druk op de knop mijn gegevens doorsturen. Ik bouw mijn bedrijf voornamelijk op persoonlijke aanbevelingen, dus dit zou een groot compliment voor mij zijn!

Wij zijn op dit moment hard bezig om de app nog verder uit te breiden en u zo als klant nog beter te kunnen bedienen. Zo kunt u binnenkort direct vanuit de app uw vakantie betalen en is het mogelijk om de offertes die ik voor u heb gemaakt in te zien. Download de gratis app in de app store en vraag bij mij uw persoonlijke inlogcode aan, dan profiteert u meteen van alle voordelen.