Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op onze pagina! Wij zijn Peter en Markus en stellen ons graag aan je voor. Wij hebben er voor gekozen om van onze hobby en passie ons beroep te maken en zijn zelfstandig reisadviseur. Door de jaren heen hebben wij veel gereisd en deze ervaring willen wij graag gebruiken om voor jou geweldige reizen samen te stellen.

Onze persoonlijke service
Wij beseffen dat het organiseren van een mooie reis of vakantie soms een lastige en tijdrovende aangelegenheid is. Reizen is ook niet altijd even vanzelfsprekend. Zeker nu niet. Wij helpen graag bij het uitzoeken en boeken, zodat je volledig ontzorgd en onbezorgd op reis kan gaan. Wij regelen alles van A tot Z.

Eén contactpersoon die altijd bereikbaar is en voor, tijdens en na de vakantie alles voor je regelt. Een persoonlijke aanpak vinden wij heel belangrijk. Graag bespreken wij jouw wensen en ideeën, waar en wanneer het jou uitkomt. In een persoonlijk gesprek, per e-mail of telefoon. Daarna gaan wij aan de slag om jou een geweldige ervaring te bezorgen. Een uitstekende service zonder extra kosten.

Eindeloze mogelijkheden
Wij hebben veel van de wereld gezien. Van een strandvakantie op Hawaii tot een wijnproeverij in Zuid-Afrika. Van snorkelen in het Great Barrier Reef in Australië tot een city trip naar Berlijn. Van een vulkaan beklimmen in Indonesië tot een kastelentour door Schotland. Een voetbalwedstrijd in het buitenland of overheerlijke pinchos eten in San Sebastian. Er is zo veel mogelijk en er zijn zo veel geweldige plekken overal op de wereld. Heel ver weg, maar ook dichtbij. Met onze ervaring en ondersteuning gaan wij er alles aan doen om voor jou een geweldige reis te regelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Financiële zekerheid
Als onderdeel van Travel Counsellors werken wij samen met vele reisorganisaties over de hele wereld, nationaal en internationaal. Travel Counsellors is een onafhankelijke en internationaal opererende organisatie en o.a. aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je reis is financieel gewaarborgd en je kan onbezorgd op vakantie.

Meer weten?
Wij staan altijd voor jou klaar. Wij regelen jouw perfecte vakantie. Je betaalt niets meer dan bij een reisbureau en ontvangt een exceptionele service van jouw eigen persoonlijke reisadviseur. Kijk op onze website voor meer informatie: www.pmtravel.nl

Vind je persoonlijke aandacht, service en kwaliteit belangrijk? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisadvies.

Tot snel!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven