Kan ik bij jou alleen Maatwerk reizen boeken?

Rike van den Beld-van Dijk op 23 March 2017
Als mensen horen dat ik Travel Counsellor ben, vragen ze mij vaak of ze bij mij alleen terecht kunnen voor verre reizen, dure vakanties of maatwerk. En denken ze dat ik niets heb aan citytrips, autovakanties, een weekje naar de zon of wintersport. Deze veel gestelde vragen en misvattingen wil ik bij deze uit de wereld helpen.

Hoe werkt dat dan om een reis bij jou te boeken? Vertel mij jullie wensen, wat je wel een niet leuk vindt op vakantie en wat je graag doet tijdens je vakantie. Met deze informatie en het bijbehorende budget ga ik aan de slag. Ik ga dan op zoek naar de reis die daar het beste bij aansluit en maak passende voorstellen voor je. Dit kan een maatwerkreis zijn, maar ook ene pakketreis naar Griekenland of een camping vakantie in Italie of skiën in Oostenrijk bijvoorbeeld

Die reis van internet is bij jou zeker niet te boeken of duurder? Heb je zelf al iets gezien op internet dat je aanspreekt, vertel het me, ik zal het betreffende aanbod bekijken en ook vergelijken met aanbod van de talloze andere aanbieders. Naast de bekende Nederlandse partijen, beschik ik over een groot aanbod buitenlandse leveranciers. Ik kijk, vergelijk en zoek dan de juiste reis voor de beste prijs. De prijs die je online ziet bij de diverse aanbieders is bij mij hetzelfde en soms zelfs voordeliger! Je bent dus niet duurder uit, maar krijgt wel mijn extra persoonlijke aandacht en service. Zowel voor, tijdens als na de reis heb je 1 persoonlijk aanspreekpunt.

Is het wel veilig om bij jou te boeken? Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en is lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor uw betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Wat is dan het verschil met een gewoon reisbureau? Mijn benadering is persoonlijker, ik kom graag bij je thuis voor een persoonlijk adviesgesprek, ook in de avonduren of het weekend. Uiteraard kan ik je ook telefonisch of via de mail helpen. Een afspraak of voorstel is altijd geheel vrijblijvend. Mijn kennis en expertise is groot, natuurlijk reis ik zelf veel privé, maar maak ik ook studiereizen naar voor mij onbekende bestemmingen. Ik heb daarnaast wereldwijd honderden collega Travel Counsellors waar ik terecht kan voor informatie over alle denkbare bestemmingen. Daarnaast hebben wij een heel groot netwerk met reis experts die gespecialiseerd zijn in de meest uiteenlopende bestemmingen en reizen. Als laatste bespaar ik je tijd, je hoeft zelf niet meer uren, dagen het internet af te struinen, want vaak zie je online door de bomen het bos niet meer. En mocht er iets mis gaan op reis of er is extra hulp nodig is dan sta ik 24/7 voor je klaar.

Alleen een vliegticket of losse hotels kan ik bij jou zeker niet boeken? Natuurlijk kan ik dit ook voor je verzorgen. Losse vliegtickets, enkel hotelovernachtingen, autohuur, pakketreizen, maatwerkreizen, weekendjes weg, cruises, huwelijksreizen, treinreizen, fly-drive, autovakanties, kamperen, sportreizen of losse tickets voor sportwedstrijden, vakantiehuizen of villa's, huwelijksreisrekening, trouwen in het buitenland, zonbestemmingen, wintersport, themavakanties, dichtbij of ver weg, een klein of groot budget, het kan allemaal.

Heb je reisplannen of ken je iemand die aan reizen denkt. Zowel voor vakanties als zakenreizen. Vraag dan eens geheel vrijblijvend advies aan mij en ervaar zelf het gemak en het verschil!