Ibiza, verrassend!

Yvette Bodur - van der Ende on 16 May 2010

Deel dit:

Ibiza, verrassend!

Party eiland, dit was het eerste wat er bij mij opkwam als ik aan Ibiza dacht. Sinds ik op studiereis ben geweest naar dit prachtige eiland heb ik mijn mening behoorlijk moeten bijstellen. Natuurlijk zijn er de grote clubs en feesten die tot in de ochtend duren, maar Ibiza heeft nog zoveel meer.

Ibiza ligt ten oosten van het Spaanse vaste land. Op ongeveer 300 km van Barcelona vandaan. Ibiza heeft een lange kustlijn van wel 210 km. Er is altijd wel een baaitje te vinden waar je het rijk alleen hebt. Ibiza is een eiland van uitersten. Overdag veel gezinnen met kinderen en ´s avonds en ´s nachts jongeren die feesten tot diep in de ochtend.

Naast het drukke uitgaansleven biedt Ibiza ook rust en natuur.

Het is heerlijk om met een huurauto op pad te gaan en dan zelf het eiland te ontdekken. Je komt vast wel een mooie verlaten baai tegen. Ook zijn er verschillende grotten waar je een bezoek kunt brengen. Als je dan toch met de auto op pad bent, rij dan ook eens naar een hippiemarkt. Deze markten worden regelmatig gehouden, hier kun je leuke ambachtelijke souvenirs kopen. Na een dag strand of toeren kun je heerlijk even bijkomen op een van de vele terrasjes of lekker nog even winkelen in Ibiza stad.

Ibiza, dit eiland heeft mij verrast! Ik vond het een prachtig eiland met mooie natuur en heerlijke stranden.

Echt een aanrader!

Deel dit:

Terug Naar Boven