Brigitte Verheijen


Brigitte Verheijen

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Uw persoonlijk reisadviseur....... Thuis in de hele wereld!!

Welkom op mijn website!

Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Brigitte Verheijen en ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de reisbranche. Sinds januari 2008 ben ik Persoonlijk Travel Counsellor. Travel Counsellors zijn 7 dagen per week te bereiken op het tijdstippen dat het U schikt.

In mijn 1e jaar als Travel Counsellor heb ik de Award voor Beste Nieuwkomer 2008 gewonnen. En afgelopen november 2009 heb ik tijdens de internationale conferentie in Manchester de felbegeerde Internationale award " Best Business Increase" (snelst groeiende onderneming van 2009) gewonnen. Allemaal leuk voor mij zult u denken, maar wat kan ik voor U betekenen??

Door mijn jarenlange reisbureau en reiservaring kan ik u een gedegen advies geven over erg veel bestemmingen over de gehele wereld. Landen welke ik zoal bezocht heb zijn : Cuba, Costa Rica, Thailand, Indonesie, Dominicaanse Republiek, Mexico, Nederlandse Antillen, Kenia, Bulgarije, Italie , Turkije, Griekenland, Portugal, Canarische Eilanden, Tunesie, Egypte, Israel, Brazilie, Spanje, Oostenrijk etc...

Travel Counsellors is aangeloten bij ANVR en SGR en werkt alleen samen met betrouwbare touroperators uit binnen en buitenland. Ook voor al uw boekingen via de Duitse en Belgische touroperators bent u bij mij aan het juiste adres.

Nieuwsgierig of ik misschien iets voor U kan betekenen?

Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Uw Persoonlijk Travel Counsellor
Brigitte Verheijen

brigitte@travelcounsellors.nl
tel: 0495-840681
Fax: 0495-840598

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0495-840681

Terug Naar Boven