Welkom op mijn persoonlijke pagina


Uw persoonlijk reisadviseur....... Thuis in de hele wereld!!

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Brigitte Verheijen en heb meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche. Sinds 2007 ben ik aangesloten als franchisenemer bij Travel Counsellors en geef ik u een gedegen en eerlijk advies over al uw soorten reizen en vakanties.

In al die jaren heb ik zelf heel veel bestemmingen over de hele wereld bezocht waardoor ik veelal uit eigen ervaring advies kan geven. Bestemmingen welke ik o.a. zelf bezocht heb, zijn USA, Mexico, Cuba, Dominicaanse Republiek, Patagonie, Nieuw Zeeland, India, Vietnam, Cambodja, Thailand, Ijsland, St. Maarten, Aruba, Curacao, Macedonie, Griekenland, Turkije, Italie, Portugal, Spanje incl. Balearen en Canarische Eiland, Kaapverdie, Cyprus, Zuid Afrika, Namibie, Kenia, Marokko, Tunesie, Kroatie en Israel etc.... Ook bent u voor cruises bij mij aan het juiste adres. Ik vind het heerlijk een reis precies naar wens van de klant samen te stellen.

Travel Counsellors is een internationale organisatie en wij werken uitsluitend met betrouwbare partners in binnen en buitenland. Veelal eigen partners op bestemmingen waardoor we snel kunnen schakelen en er vaak geen tussenkomst van andere partijen is.

Nieuwsgierig of ik misschien iets voor U kan betekenen?

Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Uw Persoonlijk Travel Counsellor
Brigitte Verheijen

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven