Welkom op mijn persoonlijke pagina


Uw persoonlijk reisadviseur....... Thuis in de hele wereld!!

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Brigitte Verheijen en heb meer dan 22 jaar ervaring in de reisbranche. Sinds 2007 ben ik aangesloten als franchisenemer bij Travel Counsellors en geef ik u een gedegen en eerlijk advies over al uw soorten reizen en vakanties. Vooral nu anno 2021 met een wirwar van regels en voor elke bestemming weer anders, geef ik bij het boeken van een reis de laatste info.

In al die jaren heb ik zelf heel veel bestemmingen over de hele wereld bezocht waardoor ik veelal uit eigen ervaring advies kan geven. Bestemmingen welke ik o.a. zelf bezocht heb, zijn USA, Mexico, Cuba, Dominicaanse Republiek, Patagonie, Nieuw Zeeland, India, Vietnam, Cambodja, Thailand, Ijsland, St. Maarten, Aruba, Curacao, Macedonie, Griekenland, Turkije, Italie, Portugal, Spanje incl. Balearen en Canarische Eiland, Kaapverdie, Cyprus, Zuid Afrika, Namibie, Kenia, Marokko, Tunesie, Kroatie en Israel etc.... Ook bent u voor cruises bij mij aan het juiste adres. Ik vind het heerlijk een reis precies naar wens van de klant samen te stellen.


Travel Counsellors is een internationale organisatie en wij werken uitsluitend met betrouwbare partners in binnen en buitenland. Veelal eigen partners op bestemmingen waardoor we snel kunnen schakelen en er vaak geen tussenkomst van andere partijen is.

Nieuwsgierig of ik misschien iets voor U kan betekenen?

Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Uw Persoonlijk Travel Counsellor
Brigitte Verheijen

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +31 6 20106693

Terug Naar Boven