Welkom op mijn persoonlijke pagina


‘We travel not to escape life, but for life not to escape us’


Even voorstellen

Mijn naam is Claudia Gelissen en ik ben úw Persoonlijk Reisadviseur. Dankzij mijn ervaring met het maken van vele persoonlijke en zakelijke reizen kan ik u een passend aanbod doen voor uw volgende vakantie, zakelijke reis, honeymoon, citytrip of waar u maar interesse in heeft!

Persoonlijk

Het boeken van een reis is een ingewikkeld en tijdrovend klusje. Op internet ziet u door de bomen het bos niet meer. En u wilt wel dat het goed geregeld is. Wilt u de beste service die u kunt krijgen en de beste zorg voor, tijdens en na uw vakantie? Neem dan snel contact met mij op, ik kom indien gewenst persoonlijk bij u langs op een tijd die u uitkomt. Om uw wensen te bespreken, maar ook voor het geven van tips voor zaken waar u wellicht nog niet aan gedacht had. Voor mij is elke klant een VIP, laat u ont-zorgen!

Unieke service

De wereld veranderd elke dag; is het veilig om naar Egypte te reizen, wat is de beste reistijd voor Argentinië, heeft u inentingen nodig voor de Filipijnen, hebben onlusten invloed op uw reisplannen? Ik ben van alle laatste nieuwtjes op de hoogte en kan u dus goed adviseren, zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Maar ook als er ter plaatse iets gebeurt dat uw vakantie kan verstoren sta ik met raad en daad voor u klaar. Vluchten omboeken, een andere accommodatie regelen, het wordt allemaal voor u geregeld.
En dat leuke restaurant dat altijd vol zit, ik reserveer een tafel voor u. En die fietstocht door die leuke stad, ik boek het voor u.
En de reispapieren
En de check-in
En……bel/app/mail me om te kijken wat ik voor u kan betekenen!
Reiservaring

Ik heb al vele mooie reizen mogen maken, privé met mijn geweldige gezin en zakelijk. Al deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik u nu als Travel Counsellor kan bijstaan, van elke reis neem je een stukje wijsheid mee naar huis. Zo heb ik onder andere bezocht, Guatemala, Thailand, Florida, Filipijnen, Oostenrijk, Oekraïne, Indonesië, Tsjechië, Turkije, Israël, Denemarken, Japan, Engeland, Maleisië, Finland, Malediven, Frankrijk, Zwitserland, Singapore, Belize, Dominicaanse Republiek, Canada, Tunesië, New York, Dubai, Italië, Ierland, Spanje, Bali, Gili Islands, Zweden, Portugal, Polen, Griekenland.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Uw Personal Travel Counsellor,

Claudia Gelissen

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven