Welkom op mijn persoonlijke pagina


Professioneel, deskundig en daarbij persoonlijke aandacht gaan hand in hand bij Elize.

Ik heb inmiddels 35 jaar ervaring in de reisbranche, mijn beroep geeft me de mogelijkheid om veel te reizen en de meeste bestemmingen ken ik dan ook uit eigen ervaring: van Costa Rica tot Vietnam, van Afrika tot Patagonië en van Amerika tot Australië. Ook heel veel Europese bestemmingen heb ik in de loop der jaren bezocht.

Als Travel Counsellor kan ik de tijd nemen om een passende vakantie te vinden, dit kan op afspraak bij u thuis of op mijn kantoor aan de Westerdijk 47a in Hoorn.

Of het nu gaat om een vliegvakantie, cruise, safari, groepsreis, stedentrip of een reis op maat: Elize heeft het en regelt het.

Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Vol enthousiasme hoop ik ook u te kunnen adviseren bij het uitzoeken en/of samenstellen van een onvergetelijke vakantie of een goed geregelde zakentrip!

Met vriendelijke groet,
Elize Breed-Schouten

Uw persoonlijke reisadviseur… Thuis in de hele wereld!

0229-217322 / 06-44968779
[email protected]

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-44968779

Terug Naar Boven