Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom!

Op zoek naar de ideale vakantie en uw eigen reisadviseur die er 7 dagen per week voor u is?

Mijn naam is Femke Peters en na ruim 10 jaar met veel enthousiasme op het reisbureau gewerkt te hebben, heb ik in 2015 besloten om de stap naar zelfstandig reisadviseur te maken. Reizen is mijn passie en die deel ik graag met u!

Mijn passie voor reizen heeft me over de hele wereld gebracht. Ik heb met dolfijnen gezwommen in Mexico en op de Dominicaanse Republiek, een rondreis gemaakt door Italië, met de camper door Australië gereisd, de Griekse sfeer geproefd op Samos, Rhodos, Kos en Kreta, op het strand gelegen op het paradijselijk Curaçao en Jamaica, door steden geslenterd zoals Barcelona, New York, Lissabon en Berlijn, een wijntje gedronken aan de authentieke vissershaventjes in Portugal en een autorondreis gemaakt op het koloniale Cuba. Ook ben ik op safari geweest in Namibië en onlangs in Zuid-Afrika, en heb ik een cruise gemaakt naar Oslo en Kopenhagen.

Waarom met mij contact opnemen?
- Overal en altijd bereikbaar (ook in het weekend of in de avonduren)
- Scherpe prijzen, door de samenwerking met alle Nederlandse, Belgische, Duitse en Engelse touroperators, en een uniek wereldwijd hotelreserveringssysteem
- Geen oneindige zoektochten op internet
- Altijd persoonlijk advies en een persoonlijke benadering, naar uw wensen en voorkeuren
- Vast contactpersoon voor al uw reizen
- Alle reizen worden geboekt met zekerheid van SGR, ANVR en het calamiteitenfonds

Al zin gekregen om uw vakantieplannen met mij door te nemen? Bel of mail me, dan wordt dit het begin van een zorgeloze vakantie.

Graag tot binnenkort!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-52458127

Terug Naar Boven