Lallandia Billund incl. Legoland Billund

Ilma van den Berg op 07 June 2011
Voor de 2e keer afgereisd naar Lallandia Billund. Een ruim opgezet bungalowpark recht tegenover het pretpark Legoland. Het bungalowpark op zich is al een ervaring waard. Bungalows zijn vrijstaand met veel groen en privacy. De plaza is overdekt met een receptie, supermarkt, bakker, diverse restaurants en afhaalmogelijkheden. Indoorspeelhal, grote fitnessruimte, div winkels en speelautomatenhal. Ook moet je door de plaza naar het geweldige zwembad met div. spectaculaire glijbanen, waterspeelplaats en diverse baden.

De bungalows zijn modern en van alle gemakken voorzien. Zelfs types met wasmachine en droger in de badkamer. Eigen parkeerplaats. Er rijdt een treintje in het park om de mensen van de bungalows naar de plaza te brengen en v.v. want het park is ruim opgezet waardoor je de kans hebt dat je toch een eindje moet lopen voor je bij de plaza bent.

Het Legoland park is geweldig, wij zijn er met mijn 2 jongens, voor de 2e keer geweest en ze zouden nog wel een keer terug willen, je ziet telkens weer iets nieuws en de attracties zijn erg leuk. Als je in de bungalows verblijft kun je een Resort Pass incl onbeperkt entree bij boeken zodat je zelf je dag in kunt delen, je hoeft dan niet dagen achter elkaar in het park te lopen maar kunt zeggen dan een ochtend en de volgende dag een middag. Zeker door de week is het erg rustig dus dan heb je bijna geen wachtrijen. Ook het buffetrestaurant op het Legoland park is erg goed. Je kunt ook voor 100 DKK een parkeerkaart kopen, deze is dan onbeperkt geldig, voor de parkeerplaats bij de Plaza. Je staat dan tegenover Legoland park en hoeft dan niet ver te lopen.

De reis tijd is ongeveer 7/8 uur.

Excursie mogelijkheden; Kolding Vejle Safari in Givskud Zoo