Inspiratie

Blogs

Lees in onze artikelen over bestemmingen, hotspots en reistips, geschreven door locals en experts.
De wereld ligt aan je voeten…

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.

3 hotelparels in Kaapstad

07 februari 2024

Overnachten in Kaapstad kan op verschillende manieren in verschillende stijlen. Deze hotels dienen niet alleen als verblijfplaats, maar als poorten naar onvergetelijke ervaringen. Ontdek een unieke mix van gastvrijheid, verfijning en adembenemende uitzichten. Bereid je voor op een betoverend verblijf in de schaduw van de Tafelberg en laat de gastvrijheid van Kaapstad je reis naar nieuwe hoogten tillen.

Cyprus... een mediterraan juweeltje

25 januari 2024

Ontdek Cyprus, waar veelzijdige landschappen samenkomen: van schilderachtige bergen en traditionele dorpjes tot de betoverende blauwe zee.

Beleef avonturen op Cyprus

25 januari 2024

Welkom in de serene wereld van het platteland van Cyprus, waar vredige vakanties en traditionele gastvrijheid samenkomen. Ontsnap aan de drukte en verblijf in gerestaureerde huizen in pittoreske dorpjes, omgeven door rustgevende geluiden.

6 paradijselijke eilanden van Belize

04 januari 2024

Locals en reizigers zwijmelen wanneer ze de brug oversteken naar het schiereiland San Pedro of begroet worden door de "Go Slow" diamanten tegel op de kade van Caye Caulker, een eiland in de Caraïbische Zee voor de kust van Belize. Er zijn zes 'caye' eilanden die zeker een bezoek waard zijn tijdens jouw volgende reis naar Belize.

4 dingen in Belize die je nog niet gedaan hebt

04 januari 2024

Het is geen geheim, velen komen naar Belize voor het prachtige onderwaterleven en de weelderige jungles. Ook het heerlijke eten, de gastvrije mensen en talloze activiteiten die je kunt ervaren, zijn ongekend in Belize. Terwijl de meeste bezoekers staan te popelen om de Great Blue Hole of San Pedro van hun Belize bucketlist te strepen, is er nog veel meer te ontdekken!

Het Spaanse Benidorm: the place to be

28 december 2023

Benidorm, een juweeltje aan de Costa Blanca in Spanje, onderscheidt zich als een van de meest levendige toeristische bestemmingen in Europa. Het gevarieerde en boeiende toeristische aanbod van de stad trekt reizigers van over de hele wereld. Lees snel verder en ontdek wat er allemaal te beleven is in Benidorm!