Legoland Duitsland Gunzburg

Ilma van den Berg op 03 August 2013
Een autovakantie naar of vanuit het zuiden is leuk te combineren met Legoland Gunzburg. Je kunt gebruik maken van de diverse hotels in de omgeving of van het Feriendorf Legoland dat in verbinding staat met het park. Je kunt dan doorlopend op en neer lopen van het park naar je verblijf v.v.

Feriendorf Legoland ligt 5 min lopen van de aparte ingang naar het park. Je mag al eerder naar binnen zodat je al een aantal attracties kunt doen voordat het park open gaat. Indien je een 2 daagse pas hebt, bij een verblijf van 2 nachten, kun je zelf kiezen welke dagen je van het park gebruik maakt. Het is een groot park met divers attacties voor jong en oud met veel varriaties en divers mogelijkheden om de kinderen zelf te laten bouwen. Er zijn diverse kamers in verschillende sferen, Piraten, Egpyte, Racen enz. voor max 4 of 6 personen. Je kunt een voorkeur doorgeven maar is niet gegarandeerd.

Bij het complex is een groot buffet restaurant voor het ontbijt en naar keuze diner en een Steakhouse. Bowling banen en een groot klauterbos met kabelbaan.

Dus een leuke combinatie met een autovakantie naar het Zuiden.