Cruisetips

Travel Counsellors delen hun beste cruisetips!

Maak op de ontschepingsdag voor het ontbijt gebruik van de Main Dining Room. Hier wordt vaak een (beperkt) ontbijtmenu uitgeserveerd (plateservice) waardoor je in alle rust kunt ontbijten. Dit scheelt ellebogenwerk aan het buffet, omdat iedereen die dag natuurlijk op dezelfde tijd naar het ontbijt komt.
Travel Counsellor Walter Colijn
Ik zou willen adviseren om zoveel mogelijk vooraf te boeken. Denk aan excursies, drankenpakketten, waspakketten etc. Dat scheelt je 15% aan service-tax aan boord en je weet zeker dat het goed geregeld is.
Travel Counsellor Lissy de Wit
Stop je zwemkleding in je handbagage bij het aan boord gaan. Het kan namelijk zijn dat je laat in de middag pas je koffers in je hut ontvangt en zo kun je vanaf het moment dat je aan boord bent al genieten aan het zwembad. Zoek een leuk plekje op het zwembaddek of zonnedek zodat je ook meteen een mooie plek hebt bij het vertrek van het schip.
Travel Counsellor Lilian Miltenburg-Ernens
Wil je een bepaalde bestemming echt van binnenuit leren kennen? Laat je persoonlijke Travel Counsellor dan in samenwerking met een lokale agent een volledig verzorgde dagtrip op privé-basis regelen! Het voordeel is dat je zo veel meer van de bestemming kunt zien dan met een grote cruisegroep. Daarnaast doet de lokale agent net even de iets minder toeristische plekken aan en ontvang je leuke tips uit lokale bron.
Travel Counsellor Willemieke Bouwer

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.