Huwelijksservice

De mooiste dag van je leven verdient het om gevolgd te worden door de huwelijksreis van je dromen!

Huwelijksservice

Origineel huwelijkscadeau

Wat is er nou leuker voor je familie en vrienden dan te kunnen zeggen dat zij hebben bijgedragen aan jullie droomreis? Met de huwelijksservice van Travel Counsellors kun je jullie droom werkelijkheid laten worden!


De Travel Counsellors-huwelijksservice biedt een uniek huwelijkscadeau, waarmee je samen met je gasten spaart voor je honeymoon. Wij maken voor jullie een persoonlijke website aan waarop je een foto en eigen welkomsttekst kunt plaatsen. Je gasten kunnen op deze website een bijdrage overmaken op jullie huwelijksrekening.


Om een huwelijksrekening te openen neem je contact op met je persoonlijke Travel Counsellor die je precies kan vertellen hoe het werkt. Samen met jullie gasten spaar je vervolgens om je streefbedrag bijeen te brengen.

Jullie unieke reis

Vervolgens gaat jullie Travel Counsellor aan de slag om de ideale reis samen te stellen, volledig afgestemd op jullie wensen. Travel Counsellors zijn experts op het gebied van huwelijksreizen en kunnen alles voor je regelen, van vluchten tot verblijf maar ook autohuur, helikoptervluchten, boottochten, gidsen of excursies. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten…

Het beste van twee werelden: op Camper & Cruise door West-Canada en Alaska

09 november 2023

Stel je voor: de ochtendnevel trekt op boven de majestueuze Rocky Mountains van West-Canada. Een dennengeur dringt je neus binnen terwijl je je klaarmaakt voor een dag vol avontuur. Met je huurcamper rijd je over kronkelende wegen door een landschap dat uit een ansichtkaart lijkt te komen... Lees snel verder.

Family fun tips op Aruba

02 november 2023

Onze dag met het gezin begint met een kajaktrip bij het mooie Boca Catalina. Het water is hier zo helder dat je de zeesterren op de bodem ziet liggen. We maken een jeeptour in het Arikok National Park en ontdekken de Quadirikiri grot, waar de kinderen de rotstekeningen van onze Arawak voorouders kunnen zien. Lees snel verder!