Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Een tevreden klant komt graag terug bij Reisbureau het Zand Travel Counsellor Jacqueline Gruters”: deze slagzin is mij op het lijf geschreven.

Welkom,
Mijn naam is Jacqueline Gruters en ik werk al 26 jaar in de leukste branche; de reisbranche. Ik ben begonnen als reisbureaumedewerkster en daarna als Office-manager. De laatste jaren heb ik met veel plezier als reisconsulente gewerkt maar echt voor mijzelf beginnen is altijd een droom geweest. Dit is nu gerealiseerd en is Reisbureau het Zand een feit!

Door mijn jarenlange ervaring en kennis in de reiswereld kan ik u datgene bieden wat u van mij mag verwachten: Goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en klantgericht.

Want of het nu gaat om uw onvergetelijke vakantie, zakenreis, groepsreis, eigenvervoersreis, cruise, rondreis, verzekeringen (Allianz Global Assistance) of visumbemiddeling, bij mij bent u aan het juiste adres.

Niet meer hoeven wachten bij het reisbureau, uw reis uitzoeken en bespreken in een vertrouwde omgeving en wanneer het u uitkomt! Geen parkeerkosten en haastig advies. Voor deze service bereken ik niets extra’s!

Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR en SGR welke kwaliteit waarborgt.

In de loop van de tijd heb ik door studiereizen, presentaties en vakanties veel expertise opgebouwd welke ik graag bij het samenstellen van uw reis met u deel.

Kortom u krijgt wat u verdient: persoonlijke service en aandacht.
Want voor mij telt: uw reis is mijn passie!

Ik hoop u hiermee enthousiast te hebben gemaakt en zie uw telefoontje of email heel graag tegemoet, dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.

Met vriendelijke groeten,
“Reisbureau het Zand”

Uw persoonlijke Travel Counsellor Jacqueline Gruters
jacqueline@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven