Welkom op mijn persoonlijke pagina


Allereerst….van harte welkom op mijn persoonlijke webpagina!!!

Reizen is absoluut mijn passie! Om zelf te doen natuurlijk, maar ook om andere culturen te leren kennen en deze passie over te brengen naar andere mensen. Daarom heb ik dan ook van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Mijn naam is Jeanette Houben en sinds 15 jaar ben ik actief en met héél veel plezier en enthousiasme werkzaam in de mooiste wereld die er bestaat, de reiswereld!

Na meer dan 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het buitenland als reisleidster heb ik in 2010 besloten terug te komen naar “zonnig” Nederland. De landen waar ik gewerkt heb: diverse Middellandse Zee bestemmingen; Spanje & Canarische Eilanden, Portugal, Griekenland, Tunesië, Malta en Turkije. Maar daarnaast ook in Israël en de Verenigde Staten.

Mijn kennis, enthousiasme en ervaring in de reiswereld wil ik dan ook graag gebruiken om UW vakantie tot een onvergetelijke belevenis te maken, waar u nog lang en met veel plezier aan kunt terugdenken!

U herkent deze situatie wel: u wilt graag op vakantie, alleen of met uw partner met of zonder de kinderen….waar begint u te zoeken? Op internet? Bij het reisbureau langsgaan en daar misschien uren zitten te zoeken? Dat hoeft nu allemaal niet meer en dat is HET voordeel van uw persoonlijke Travel Counsellor! Graag neem ik de tijd om naar UW wensen de perfecte (ja, dat is mogelijk!) vakantie samen te stellen. Ik kom persoonlijk bij u langs wanneer het U uitkomt en dit kost u niets extra! Ook in de avonduren of in het weekend en bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving.

Travel Counsellors is sinds 2005 actief in Nederland, maar ook in diverse andere landen. Travel Counsellors is uiteraard aangesloten bij het ANVR en SGR, heeft een eigen IATA afdeling en een enorm groot aanbod van zowel Nederlandse als Belgische en Duitse Touroperators, dus ook vliegen vanuit de regio is mogelijk.

Of u nu op zoek bent naar een complete zon- of wintersportvakantie, kampeervakantie, een cruise, huwelijksreis, vliegticket of gewoon lekker een weekendje weg naar een leuk hotelletje, bungalowpark of vakantiehuisje met de auto….Jeanette regelt het allemaal!

Ik hoop u binnenkort persoonlijk te leren kennen!

Zonnige reisgroetjes,

Jeanette Houben
Uw persoonlijke Travel Counsellor
[email protected]
Tel.nr: 0475-453171 / 06-27154675

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-27154675

Terug Naar Boven