Welkom op mijn persoonlijke pagina


Wat een luxe, je eigen persoonlijke reisadviseur!

Niet meer wachten tot je aan de beurt bent, ook bereikbaar buiten de reguliere openingstijden én ik ben altijd op de hoogte van jouw reiswensen en gegevens! Klinkt dit jou als muziek in de oren en ben je ook nog op zoek naar iemand met jarenlange ervaring in de reisbranche en die uit eigen reiservaring kan vertellen? Ik help je graag met het adviseren van de juiste vakantiebestemming, het uitzoeken van de ideale plek of route en dat allemaal voor internet tarieven.

Omdat ik ben aangesloten bij Travel Counsellors, een groot internationaal bedrijf met wereldwijd 1800 Travel Counsellors, kan ik goede tarieven bieden, vergelijkbaar met wat je op internet kan vinden. Daarnaast zijn wij aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en niet geheel onbelangrijk is Travel Counsellors een stabiel financieel bedrijf wat jou als klant, zekerheid geeft.

Wil je advies, service, ervaring en kennis maar, geen tijd, energie en geld eraan kwijt zijn? Dit klinkt zeker te goed om waar te zijn? Mail, app of bel mij en maak een vrijblijvende afspraak en ervaar het zelf.

Ik kan alle mogelijke reizen en vakanties verzorgen:
*stedentrips*zonvakanties*winterreizen*verrereizen*rondreizen*campingvakanties*autoreizen*zakenreizen*cruises*huwelijksreizen
*autohuur*verrassingsreizen*groepsreizen*eenoudervakantie*Formule1arrangementen*sportreizen*taalreizen

Laat mij de zorg uit handen nemen. Geen eindeloze zoeksessies op internet of door reisgidsen maar transparante en mooie offertes gemaakt naar aanleiding van ons gesprek over jouw besproken wensen. Ik handel de reservering af van begin tot eind zodat je nergens zorgen om hoeft te maken. Zo kun je optimaal genieten van een onbezorgde reis. En dat is toch waar het uiteindelijk om gaat!

Volg mij op Facebook of Instagram voor mooie foto’s en informatie over bestemmingen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en mijn reizen!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven