Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Jennie is super servicegericht en denkt graag met je mee”

“Jennie komt met tips van eigen ervaringen van haar reizen. Denkt ontzettend goed mee, kan zich goed inleven in de wensen en behoeften”

“Fijne service. Wederom een mooi voorstel ontvangen wat we in een boeking hebben omgezet”

WIE:
Met 22 jaar ervaring in de mooiste branche stel ik met veel passie regelmatig de mooiste reizen samen, op maat en volgens gewenst budget. In mijn werk krijg ik regelmatig de kans zelf mooie reizen te maken om de bestemmingen te mogen ervaren waardoor ik kan vertellen uit eigen ervaring. Ik adviseer en inspireer graag over een passende reis voor elke klant.

VEILIG BOEKEN:
Onder de paraplu van Travel Counsellors biedt ik zekerheid en veiligheid door aangesloten te zijn bij ANVR, SGR IATA en Calamiteitenfonds. Het internationale Travel Counsellors geeft mij de mogelijkheid scherpe prijzen te hanteren en als kleine ondernemer bied ik een zeer hoog servicelevel, persoonlijke aandacht en flexibele bereikbaarheid.

WAAROM:
• uitstekende bereikbaarheid, ook buiten kantooruren
• eerlijk advies en persoonlijke tips
• op de hoogte van de laatste reisadviezen, berichtgeving, voorwaarden en bijzonderheden
• neemt de wijziging, omboeking en annulering uit handen indien nodig
• bij vragen, opmerkingen en bijzonderheden ben ik slechts een appje, telefoontje of mail van je verwijderd
• zekerheid van een pakketreis, repatriëring en veilig geboekte vakantie
• advies en regelen van verzekeringen, visa, autohuur, excursies en de laatste nieuwtjes en tips
• persoonlijke adviezen op afspraak aan huis

WAT:
Ik verzorg reizen op maat, van honeymoons tot volledig verzorgde rondreizen, groeps- en incentivereizen, zakelijke reizen, luxe villa’s, citytrips en wintersport. Waarom uren en uren zoeken op internet en alle onderdelen los boeken? Ik zoek het voor je uit, maak een prachtig voorstel en geef je de zekerheid en bescherming van een pakketreis!

Mail, app of bel mij en maak een vrijblijvende afspraak en ervaar het zelf:
* 06-51075713
* [email protected]

Volg mij op Facebook of Instagram voor inspiratie en informatie over bestemmingen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en mijn reizen! Klik op de icoontjes hieronder!


Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-51075713

Terug Naar Boven