Gevestigd in Heeswijk-Dinther

Mandy Verhoeven

Leuk je te ontmoeten!

Let’s travel, the world is yours!

Mijn naam is Mandy Verhoeven, getrouwd met Jeroen en moeder van 4 kinderen. Ons gezin betreft een “wereldsgezin”; ik heb 3 dochters die in China zijn geboren en een heerlijk Hollandse zoon. Als klein kind droomde ik van het reizen over de wereld. Na mijn middelbare school heb ik enkele maanden in Amerika gewoond en rondgereisd.
Ik heb een enorme passie voor reizen en heb al veel van de wereld mogen zien. Nu we een groot gezin hebben weet ik ook hoe ingewikkeld het kan zijn om te gaan reizen met 4 kids; maar toch houdt dit ons niet tegen. Graag help ik je zoeken naar fijne plekjes op een mooie bestemming.

Door de jaren heen heb ik al mooie reizen mogen maken; op wereldreis met Jeroen startend vanuit Moskou met de transsiberië express via Mongolië naar China, verder reizend door Azië de prachtige cultuur mogen beleven om vervolgens via Bali door te reizen naar Australië. Een cruise naar de Bahama’s. Maar ook al de prachtige landen zoals oa Sri Lanka, Malediven, Peru, Kenia, Tanzania, Curaçao, Sint Maarten, Saba en Kaapverdië mogen bewonderen. Ieder met een eigen cultuur en beleving. Verder heb ik ook veel van prachtig Europa mogen zien middels reizen per trein of auto. Juist de mix van primitief en luxe spreken mij enorm aan. Later met ons gezin op rondreis naar Amerika, Canada, IJsland, Costa Rica, Dubai, eilandhoppen bij Thailand en dit jaar gaan we samen herinneringen maken in Zuid-Afrika en Mauritius.

Ik heb een achtergrond in de financiële wereld en heb besloten mijn passie te gaan volgen en mijn reiservaring te gaan delen als zelfstandig reisadviseur. Naast het runnen van een mooie verblijfslocatie in Nederland: Life is Good Unique stays wil ik met Life is Good Travel je de mooiste plekjes van de wereld laten ontdekken. Reis je mee? Life is Good, enjoy it!
Mail, bel of app me en ik ga graag met je op ontdekking hoe we jouw (droom)reis kunnen samenstellen. Tot snel,

Lieve groeten,
Mandy

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!