Welkom op mijn persoonlijke pagina


Allereerst wil ik je bedanken voor het bezoeken van mijn pagina! Ik ben Marco Kesselaer, woonachting in de stad Weert. Hier woon ik sinds maart 2020 samen met mijn vriendin en onze hond. Hiervoor heb ik samen met mijn ouders 26 jaar in Hoensbroek gewoond. De plaats Weert (ook wel de Poort van Limburg genoemd) is een stad met voor ieder wat wils, daarom ben ik er uiteindelijk ook gaan wonen!

Voordat ik in november 2021 Travel Counsellor werd, heb ik een aantal jaar met veel plezier in de hotellerie gewerkt als hotelmanager. Mijn collega’s beschrijven mij als een echt “mensen” mens en een “luisterend oor” voor iedereen. Dit heeft zich ook vertaald naar meerdere successen binnen het team. Welkom in de wereld van mij! Ik neem je dan ook graag mee in mijn enthousiasme en luister graag naar jouw wensen!

Door jouw wensen te bundelen met mijn enthousiasme en mijn reiservaringen, weet ik zeker dat jij een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat. Graag vertel ik dan ook meer over mijn favoriete bestemmingen zoals o.a. Tenerife, Turkije, Luxemburg en Dubai. Daarnaast houd ik ook erg veel van stedentrips en deel ook deze uiteraard graag met jou!

Dit is natuurlijk niet alles.. Als Travel Counsellor kijk ik graag met je mee naar de hier boven geschreven ervaringen, als ook naar kampeervakanties, leuke weekendjes weg, een mooie cruise of een andere mooie vakantie!

Hopelijk ben jij nu ook enthousiast!
Mag ik je nog enthousiaster maken voor je volgende reis of trip? Ik hoor het graag van je!

Met enthousiaste groet,
Marco Kesselaer – jouw persoonlijke Travel Counsellor!
E-mail: marco.kesselaer@travelcounsellors.nl
Telefoonnummer: 06-28325758

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Redenen genoeg om bij mij te boeken!

25-1-2022

Precies dat! Lekker ontzorgd op reis gaan? Laat het me weten! Ik luister naar jouw wensen en stel een reis samen tot geheel naar jou wens!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-28325758

Terug Naar Boven