Welkom op mijn persoonlijke pagina


Wacht niet langer, verder zoeken is niet nodig. U heeft uw persoonlijke en onafhankelijke reisprofessional gevonden. Laat mij u vandaag nog helpen!

Mijn naam is Margit de Vos, ik ben al jaren werkzaam in de reiswereld. De tijden zijn veranderd en ik ben ervoor om u te ontzorgen van de vakantie-zoek-stress. De reisprofessional die een onafhankelijke keuze kan maken en daarmee de reisvraag persoonlijk kan invullen. Wensen veranderen, verwachtingen verschillen, de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en bieden nieuwe kansen.

Travel Counsellors is een internationale toporganisatie, aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Wij beschikken over een groot eigen aanbod op het gebied van vluchten, accommodatie, autohuur, transfers en attracties waardoor ik internationaal direct kan samenwerken met betrouwbare partners. Dit opent vele deuren en kan prijsvoordeel opleveren.
Maar belangrijker is, ik kan u een reis op maat aanbieden. Of het nu gaat om een zakentrip of een heerlijke vakantie, ik regel het allemaal voor u. Mijn advies zal altijd open en eerlijk zijn.

Neem contact met mij op, ik verheug me erop om samen de reismatch te maken!


Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-15021426

Terug Naar Boven