Welkom op mijn persoonlijke pagina


Uw Persoonlijk Reisadviseur in Ter Aar, Langeraar, Nieuwveen en omgeving!

U bezoekt deze website waarschijnlijk omdat u vakantieplannen heeft. Dan hoeft u niet verder te zoeken want u heeft het juiste adres gevonden! Want waarom zou u nog urenlang het internet doorzoeken of wachten bij een reisbureau, terwijl u kunt beschikken over uw eigen persoonlijke, zelfstandige reisadviseur?

Even voorstellen
Mijn naam is Mirelle Groenendijk en ik ben gevestigd in Ter Aar. Ik heb jarenlang bij grote reisorganisaties gewerkt waar ik veel productkennis heb opgedaan en ook de mogelijkheid gehad heb om veel van de wereld te zien. Een groot deel van mijn reisverslagen zijn ook op deze site te lezen. Sinds december 2011 ben ik aangesloten bij Travel Counsellors, een professionele en internationale organisatie met zelfstandige reisadviseurs over de hele wereld.

Uw voordelen:
• alle soorten vakanties: zonvakanties, wintersport, verre vakanties, pakketreizen, reizen op maat, riante villa’s, losse vluchten, transfers, kampeervakanties, huwelijksreizen, cruises, groepsreizen of zakenreizen; alle denkbare combinaties zijn mogelijk
• samenwerking met àlle grote reisorganisaties maar natuurlijk ook met vele kleine, gespecialiseerde organisaties
• méér persoonlijke service (zonder extra kosten) op de tijd dat het u uitkomt; bij u thuis of op mijn kantoor
• aanvullende diensten als visumaanvragen, vaccinaties, reis- en annuleringsverzekeringen, autohuur etc. Ik kan alles voor u regelen!
• Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds. Dit biedt u het vertrouwen van een zekere en gegarandeerde vakantie
• zeer concurrerende prijs

Graag neem ik als Travel Counsellor de tijd om een passend en uitgebreid reisvoorstel te doen om zo tot de geschikte vakantie te komen die geheel aan uw wensen voldoet.

U kunt mij vrijblijvend uw vakantieplannen telefonisch of per email doorgeven maar wij kunnen vanzelfsprekend ook een afspraak maken om samen uw reiswensen te bespreken. Dit kan bij mij op kantoor maar ik kom ook, indien gewenst, persoonlijk bij u langs wanneer het u uitkomt en dit kost u niets extra!

Boekt u bij mij een vakantie, dan is die zeker niet duurder dan bij 'gewone' reisbureaus of via het internet. En u krijgt wél die persoonlijke service en ik neem u al het uitzoekwerk uit handen.

Aarzel dus niet en neem contact met mij op. Ik ben u graag van dienst!

Hartelijke groet,

Mirelle Groenendijk
mirelle@travelcounsellors.nl
0172-577 385

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0172-577385

Terug Naar Boven