Welkom op mijn persoonlijke pagina


Zoekt u een reis op maat, geheel naar uw wensen samengesteld? Wilt u dat uw zakenreis tot in de puntjes geregeld wordt?

U hoeft zich daar ook niet mee bezig te houden, daar heeft u mij voor. U hoeft alleen maar na te denken waar u naar toe wilt en wat u meeneemt in de koffer, ik doe de rest.

Als uw persoonlijk reisadviseur help ik u met het uitzoeken en samenstellen van uw vakantie en/of zakenreis, wanneer het u schikt. Ik ben zeer flexibel, en kan altijd op afspraak bij u langs komen. Op deze manier kunnen we rustig uw wensen en plannen op een rijtje zetten. Tevens adviseer ik u over visa en/of andere reisdocumenten.

Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds, zodat alles wat u boekt financieel gewaarborgd is. Ik werk niet alleen samen met Nederlandse touroperators, maar ook met die in België, Duitsland en Engeland. Bovendien heeft Travel Counsellors directe prijsafspraken met vele hotels en reisorganisaties, overal ter wereld.

Op mijn internetpagina verschijnen regelmatig diverse leuke aanbiedingen en tips. Kom gerust regelmatig langs op mijn site. Mijn service aan u is uniek. U kunt mij altijd bellen of e-mailen.

Een weekendje Parijs met de liefde van uw leven, een verre reis, die u altijd al heeft willen maken en nu de tijd voor heeft, een familiebezoek naar Brazilië of Nieuw-Zeeland. Wintersport of toch die cruise…. Misschien studeert uw zoon of dochter wel in het buitenland en wilt u er een paar dagen op bezoek. Een jaartje er tussenuit, een sabbatical, even helemaal tot rust komen. Vliegtickets, stedentrips, lastminutes tot volledig op maat gemaakte reizen. Vertel mij uw wensen en ik regel het voor u.

De afgelopen jaren heeft Travel Counsellors al vele Awards gewonnen, onder andere die van Beste Reisaanbieder! De prijs Beste Reisaanbieder van het Jaar werd toegekend op basis van beoordelingen van duizenden consumenten. Travel Counsellors kreeg een eindcijfer van 9,2 dankzij de persoonlijke aandacht, het bieden van reizen op maat, het hoge serviceniveau voor een goede prijs, de leuke locaties en de ervaren reisadviseurs die snel reageren en met passie hun werk doen.
Met gepaste trots kan ik zeggen dat ik een persoonlijke Award heb gewonnen, de Best Business Development Award.

Graag tot ziens!

Petra Venneker
06-47773870
Uw persoonlijke reisadviseur...thuis in de hele wereld!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven