Petra Venneker


Petra Venneker

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ziet u ook door de bomen het bos niet meer door alle vakantie aanbiedingen?

U hoeft zich daar ook niet mee bezig te houden, daar heeft u mij voor. U hoeft alleen maar na te denken waar u naar toe wilt en wat u meeneemt in de koffer, ik doe de rest.

Als uw persoonlijk reisadviseur help ik u met het uitzoeken en samenstellen van uw vakantie, wanneer het u schikt. Ik ben zeer flexibel, en kan altijd op afspraak bij u langs komen. Op deze manier kunnen we rustig uw wensen en plannen op een rijtje zetten. Tevens adviseer ik u met visa en/of andere reisdocumenten.

Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds, zodat alles wat u boekt financieel gewaarborgd is.Ik werk niet alleen samen met Nederlandse touroperators, maar ook met die in België, Duitsland en Engeland. Bovendien heeft Travel Counsellors directe prijsafspraken met vele hotels en reisorganisaties, overal ter wereld.

Op mijn internetpagina verschijnen regelmatig diverse leuke aanbiedingen en tips. Kom gerust regelmatig langs op mijn site. Mijn service aan u is uniek. U kunt mij altijd bellen of e-mailen.

Een weekendje Parijs met de liefde van uw leven, een verre reis, die u altijd al heeft willen maken en nu de tijd voor heeft, een familiebezoek naar Brazilië of Nieuw-Zeeland. Wintersport of toch die cruise…. Misschien studeert uw zoon of dochter wel in het buitenland en wilt u er een paar dagen op bezoek. Een jaartje er tussenuit, een sabbatical, even helemaal tot rust komen. Vliegtickets, stedentrips, lastminutes tot volledig op maat gemaakte reizen. Vertel mij uw wensen en ik regel het voor u.

Afgelopen jaar is Travel Counsellors uitgeroepen tot Beste Reisaanbieder van 2013! De prijs Beste Reisaanbieder van het Jaar werd toegekend op basis van beoordelingen van duizenden consumenten. Travel Counsellors kreeg een eindcijfer van 9,2 dankzij de persoonlijke aandacht, het bieden van reizen op maat, het hoge serviceniveau voor een goede prijs, de leuke locaties en de ervaren reisadviseurs die snel reageren en met passie hun werk doen.

Graag tot ziens!

Petra Venneker
06-47773870
Uw persoonlijke reisadviseur...thuis in de hele wereld!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0541-200214 / 06-47773870

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven