Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom, leuk dat u op mijn website bent.

Wilt u op vakantie? Gaat u op zakenreis? Met vrienden of collega’s een dag of weekend op pad? Of wilt u alleen een verblijf, vervoer, een arrangement of tickets geregeld hebben? Graag help ik u met het vinden van een perfecte reis.

Mijn naam is Sonja Schillings, ik ben uw persoonlijk Travel Counsellor en werk vanuit mijn huis in Bunde vlakbij Maastricht. Ik kom overal in Zuid-Limburg. Mijn reiskoorts is 30 jaar geleden begonnen en ik heb inmiddels zoveel van de wereld gezien dat het u heel wat tijd zou kosten om dit allemaal te lezen. Kort samengevat heb ik veel landen in Europa, Noord- en Zuid Amerika, Azië en Afrika bezocht. Privé, als reisorganisator en als gids bij wandel- en stedenreizen. Vooral Spanje, Nepal en Amerika zijn mijn favoriet en daar ben ik het vaakst geweest.

Wat bied ik u als Travel Counsellor:
- een onafhankelijk en op u afgestemd reisadvies
- ik doe alleen zaken met betrouwbare reisorganisaties en beschik over een uniek reserveringssysteem voor scherp geprijsd maatwerk
- persoonlijke service bij kant en klare pakketreizen van de grote touroperators (zoals TUI, Corendon, Sunweb, etc.) of een low-cost vlucht
- tijdbesparing
- contact via email, telefoon en persoonlijk bij u thuis op elke dag en tijdstip dat het u het beste uitkomt (overdag, avond, weekend)
- financiële zekerheid; u kunt met een gerust gevoel op vakantie omdat Travel Counsellors Nederland aangesloten is bij de SGR, ANVR, het calamiteitenfonds en IATA
- verzekeringsadvies over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance
- mijzelf als uw vaste contactpersoon; voor, tijdens en na uw reis. U betaald mij niet per uur.

Zelf heb ik al enkele calamiteiten tijdens mijn reizen meegemaakt en weet daarom hoe waardevol het is om een vaste contactpersoon te hebben, daarbij krijg ik ondersteuning van het hoofdkantoor dat 24 uur per dag bereikbaar is.

Van groepsreis tot door mij individueel samengestelde reizen, wintersport, strandvakanties, wandel- en huttentochten, rondreizen en op safari. Ik heb het allemaal al eens gedaan.

Kortom, aarzel niet om contact met mij op te nemen voor informatie of het boeken van een reisactiviteit. Ik verheug me erop u te ontmoeten.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven