Welkom op mijn persoonlijke pagina


"De wereld binnen handbereik"

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren werkzaam Travel Counsellor, de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Met ruim 25 jaar ervaring in de reisbranche ken ik de reiswereld als geen ander. Mijn vak is fantastisch en reizen uitzoeken is niet alleen mijn werk maar zeker ook een hobby; het geeft me energie en ik haal er enorm veel voldoening uit. In de afgelopen jaren heb ik heel wat bestemmingen voorbij zien komen en zelf bezocht, maar bovenal gemerkt hoe belangrijk persoonlijk contact en service is.

Je eigen Travel Counsellor, altijd bereikbaar voor jou en altijd 1 vast aanspreekpunt. Persoonlijke service, op een moment wanneer het jou uitkomt, en te allen tijde een onafhankelijk advies, een ruime keuze in aanbieders en dat ook nog eens tegen scherpe tarieven. Want naast de standaard touroperators werk ik ook samen met vele partners van Travel Counsellors , lokale agenten op bestemmingen wereldwijd en stellen wij als organisatie ook reizen samen.

Vanaf nu laat je het denk- en puzzelwerk gewoon aan mij over. Van een vakantie in eigen land, tot ver over onze grenzen. Van een stedentrip tot een actieve vakantie, kampeervakantie, wintersport en winterzon, individuele- of groepsreizen, cruises, huwelijksreizen, alsmede ook vluchten, overtochten, auto- en camperhuur. Maar ook het regelen van allerlei extra's behoort tot de mogelijkheden, denk aan excursies, vervoerspassen, visa en verzekeringen. Uiteraard kan ik ook op zakelijk gebied alles voor je regelen; vluchten, transfers en overnachtingen zodat jij je kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden.

Persoonlijke service betekent voor mij het inventariseren van jouw wensen, meedenken, creatief zijn en de beste reis tegen een eerlijke prijs vinden. Graag kom ik dan ook langs om kennis te maken en de reisbescheiden lever ik persoonlijk bij je af.

Afgelopen periode is de meerwaarde van mij als Travel Counsellor ook weer heel duidelijk geworden. Met de start van de crisis ben ik veelal bezig geweest iedere klant zo goed mogelijk te helpen; repatriëren, omboeken, annuleren, adviseren, alles kwam aan bod. Het belang van goede en persoonlijke service was en is ontzettend belangrijk en wordt enorm gewaardeerd. Daar kan geen database tegenop!

De voordelen voor jou kort op een rij:

* je reis bespreken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt
* persoonlijke service, voor, tijdens en na de reis
* 7 dagen per week bereikbaar per telefoon, mail of indien gewenst op afspraak bij je thuis of op kantoor
* scherpe tarieven door onafhankelijke aanbieders
* financiële zekerheid
* aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en calamiteitenfonds


"Met -20 genieten in een jacuzzi in de Zweedse sneeuw bij een oud klooster, onder het genot van een drankje, met mijn man en 2 zoontjes. Bevroren haren, 2 lachende kinderen die in hun zwembroek door de sneeuw rennen. De geur van brandend hout, en overal kaarsjes. Een heldere sterrenhemel... een ervaring om nooit te vergeten...'' mijn persoonlijke herinnering aan een heerlijke vakantie.

Wat een voorrecht om ook jou op weg te mogen helpen om een onvergetelijke vakantie te beleven!

Reisplannen...dan hoor ik het graag zodat ook jij het gemak kan ervaren van je eigen Travel Counsellor.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +31614420775

Terug Naar Boven