Tessa Korenhoff-Sciarone


Tessa Korenhoff-Sciarone

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom! Ik ben Tessa Korenhoff-Sciarone en zal voor u de perfecte reis of vakantie regelen. Ik doe niets liever!

Al van jongs af aan zijn vakanties de hoogtepunten van mijn leven. Geen verlofdag breng ik niet ‘op vakantie’ door en voordat ik terugkom van vakantie is de volgende allang geboekt. Ook de kindjes nemen we vanaf baby af aan mee op reis en natuurlijk zijn we getrouwd in het buitenland. Ik heb alle uithoeken van de wereld gezien en vertel u daar graag alles over!

Een vakantie voor u regelen zal ik aanpakken alsof het mijn eigen reis is. Mijn passie voor reizen in combinatie met mijn brede ervaring in het onderzoek-en analysevak hebben van mij een ware vakantie-speurneus gemaakt. Ik zorg dat iedere vakantiewens, tegen ieder budget een droomvakantie wordt. Of dit nou een (verre) rondreis is, een strandvakantie, safari, huwelijksreis, stedentrip, camper- of autovakantie, cruise, bedrijfsuitje, alleen een vliegticket of accommodatie; alles is mogelijk en volledig op maat! Voor, tijdens en na de reis krijg je mijn persoonlijke service, 24/7.

Wist u dat dit niets meer kost dan wat u gewend bent? Integendeel! Travel Counsellors is wereldwijd groot en beschikt dus over de beste deals. Daarbij is Travel Counsellors aangesloten bij alle garantiefondsen waardoor u geen financiële risico’s loopt. En ook andere risico's worden 24/7 gemonitord door onze Duty Office, zodat ik direct kan ingrijpen als dit nodig is.

Heeft u al reiskriebels? Neem dan snel contact met mij op door te bellen, appen, mailen of via social media.

Happy travels!

Groetjes,
Tessa

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20352596

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven