Gevestigd in Almere

Bianca Soolsma

Op zoek naar hulp bij jouw zakenreizen? Klik hier

Leuk je te ontmoeten!

Uw reisagent in Almere; Travel Counsellor Bianca Soolsma.

Mijn naam is Bianca Soolsma. Als zelfstandig reisagent ben ik aangesloten bij Travel Counsellors Nederland B.V. Hierdoor kan ik reizen als ieder ander reisbureau aanbieden, maar daarnaast nog een uitgebreid aanbod aan specialistische reisorganisaties, vrijwel alle hotels wereldwijd, vakantiewoningen, autohuur, transfers en vliegtickets. Het samenstellen van een reis op maat is voor mij dan ook vanzelfsprekend, zowel voor uw vakantiereizen, als uw zakenreizen.

Bestemmingen en reizen waar ik veel ervaring mee heb zijn Mexico, de Caribbean, Maleisië, Thailand, Indonesië, Turkije, Griekenland, losse vliegtickets en cruises. Echter met 20 jaar ervaring in de reiswereld, waarvan ruim 5 jaar als reisbureaumanager van een bekende reisbureauketen, als hostess op Kreta, grondstewardess, vliegticketexpert en nu de laatste 10 jaar met mijn eigen reisbureau in Almere, kan ik u ook van dienst zijn bij iedere andere reis of bestemming.

Als Travel Counsellor werk ik vanuit huis, waardoor ik ook buiten de reguliere openingstijden bereikbaar ben, zowel per telefoon als per e-mail. Wilt u liever een persoonlijk gesprek, dan is dat op afspraak mogelijk. Mijn service heeft een landelijke dekking en u betaalt voor mijn persoonlijke service niets extra’s.

Wanneer u met een groep op reis gaat, komt daar veel bij kijken. Al vele groepen boekten bij mij de tickets of volledige groepsreis. Ook uw groep ben ik graag van dienst.

In het jaar 2010 heeft Travel Counsellors mij bekroond met een Gold Travel Counsellor award. Deze wordt uitgereikt aan de top 100 van Travel Counsellors wereldwijd (Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Canada, Zuid-Afrika, Dubai, België en Nederland met een totaal van ongeveer 1.500 reisagenten).

Travel Counsellors Nederland, met het hoofdkantoor in Den Haag, is onderdeel van Travel Counsellors Ltd in Engeland met het hoofdkantoor in Manchester. In Nederland is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR en SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, waardoor uw reis financieel gewaarborgd is.

Heeft u reisplannen? Stuur mij een e-mail met uw wensen of geef ze telefonisch door en ik zal u zo spoedig mogelijk een passend voorstel doen.

Ik hoop ook u bij volgende reizen te mogen begroeten.

Travel Counsellor Bianca Soolsma

E-mail: bianca.soolsma@travelcounsellors.nl
Tel: +31 (0) 36 53 52 179

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Reisblogs

Ik heb een grote passie voor reizen. Lees mijn reisblogs en laat je inspireren.

Tunesië, zo veelzijdig...

13 January 2009

Een land wat bij veel mensen iets minder bekend is en daarom misschien juist heel interessant om een keer te bezoeken. Tijdens een verblijf in een mooi hotel of appartement aan de noordoost- of noordkust van het land, is het geweldig het echte Tunesië te leren kennen door middel van een excursie naar het zuiden en binnenland. In het zuiden is het een waar woestijnavontuur, waar u met de bus of auto langs Douz, de poort van de Sahara rijdt. Het is mogelijk om tijdens een excursie de woestijn in te gaan per dromedaris of jeep en bijvoorbeeld om bij Tozeur met een paardenkoets door de oases te rijden. In het binnenland ligt Kairouan, de vierde stad voor de moslims, na Mekka, Medina en Jeruzalem. Tunesië is een van de meest moderne landen in de Islamitische wereld! Na terugkomst rust u lekker uit op een van de heerlijke stranden of drinkt u een kopje thee en rookt u een waterpijp op een terras aan zee. Algemene informatie: Tunesië is veelzijdig. U vindt er overblijfselen uit de oudheid, cultuur en tradities, zoutmeren, maanlandschap, woestijnen en oases, thalassotherapie, golfbanen en het is een ideale strandbestemming. Niet te missen: Een woestijnsafari! Dit is een excursie die vanuit alle delen van Tunesië wordt aangeboden en hierbij ziet u alle facetten die het land te bieden heeft. Goed om te weten: Tijdens de Ramadan gelden afwijkende openingstijden voor winkels, musea en restaurants. Mijn beste tip: Wilt u een avontuurlijke reis? Reis dan eens met de auto naar Tunesië. Ik kan u informeren over alle ferryverbindingen. Als dit u aanspreekt, wat denkt u dan van: VIME hotel Lido, Nabeul. Een middenklasse hotel met een uitstekende prijs waar velen jaarlijks terugkeren. Informeer bij mij naar de mogelijkheden! Van 14 januari tot en met 18 januari kunt u mij persoonlijk ontmoeten op de Vakantiebeurs in Utrecht in de stand van het Tunesisch Verkeersbureau. Ik hoop u daar allen te mogen verwelkomen!