Gevestigd in Someren

Bianca Tomassen

Leuk je te ontmoeten!

Welkom op mijn pagina
Even voorstellen: Bianca Tomassen, Travel Counsellor!
Ik ben met mijn gezin woonachtig in het prachtige Brabantse Someren.
Ik ben het avontuur aangegaan om van mijn passie mijn werk te maken, ga jij jouw volgende avontuur met mij aan?

Het is mijn passie je ontzorgen bij het uitzoeken en regelen van je vakantie zodat je onbezorgd de mooiste herinneringen kan maken, erop vertrouwende dat alles goed voor je geregeld is.

Als Travel Counsellor kan ik de hele reis van “A tot Z” voor je regelen zodat je niet zelf urenlang achter je computer hoeft te zitten en door de bomen het bos niet meer ziet. Ik heb een ruime keuze uit aanbieders en leveranciers maar werk ook samen met lokale agenten op wereldwijde bestemmingen.

Of het nu gaat om een luxe relax vakantie of een actieve vakantie, kampeervakantie, wintersport of winterzon, individuele- of groepsreizen, cruises, huwelijksreizen, alsmede ook vluchten, overtochten, auto- en camperhuur. Ook voor het regelen van allerlei extra’s ben je bij mij aan het juiste adres, zoals excursies maar ook verzekeringen.

Uiteraard kan ik ook op zakelijk gebied alles voor je regelen zoals vluchten, transfers en overnachtingen.

Alle voordelen voor jou op een rij:
• persoonlijk contact wanneer, waar of hoe het jou uitkomt
• 7 dagen per week bereikbaar
• Ruime keuze uit aanbieders tegen scherpe tarieven
• persoonlijke service, voor, tijdens en na de reis
• aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en calamiteitenfonds

Je kan je wensen telefonisch, via de mail of op afspraak gezellig bij jou of mij thuis aan mij doorgeven en bespreken en ik ga voor je op zoek naar de mooiste plekjes en de beste deals.

Ik zou het een voorrecht vinden om jou te mogen ontzorgen bij je volgende reis.

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media

Reisblogs

Ik heb een grote passie voor reizen. Lees mijn reisblogs en laat je inspireren.

9 dagen genieten, Jan Thiel Baai Curacao

19 December 2022

9 dagen genieten op Curacao! We verbleven in de Jan Thiel baai in het Papagayo Beach Resort in een luxe bungalow. Deze had een prachtig uitzicht over zee. Even de straat over steken en je staat met je blote voetjes heerlijk op het zandstrand. Hier kan je heerlijk eten bij zowel Zest als bij Zanzibar. Je kan hier ontbijten, lunchen en dineren. Ook kan je hier een strandbedje huren waarbij je ook nog bediend wordt. Regelmatig is er in de avond iets te doen op het strand, met een leuk bandje of een goede dj sluit je de happyhour goed af. Vanuit Zanzibar zijn we met de catamaran de “Blue Finn” op excursie naar Klein Curacao geweest, dit is een dagvol programma. Je vaart in enkele uurtjes naar Klein Curacao. Hier verlaat iedereen de catamaran om het eilandje te bezoeken en om heerlijk te snorkelen. Nadat de scheepsbel is geluid kan iedereen aan boord van de catamaran heerlijk eten, alles is vers bereid op de barbecue aan boord. Hierbij kan uiteraard ook een drankje genuttigd worden. Het personeel aan boord doet zijn uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Ook het natuurpark “Shete Boka” hebben wij bezocht. Je kan hier kiezen om alle punten te voet te gaan bezoeken maar ze zijn ook allemaal met de auto bereikbaar. Het is spectaculair om te zien hoe het water hier tegen de rotsen aan slaat, dit levert prachtige beelden op. Vanuit Mambobeach hebben we met Eric’s ATV een tocht gereden met quad’s. We kozen voor de oost tour omdat we zelf al veel plaatsen bezocht hadden aan de westkant van het eiland. Hierbij bezochten we de aloevera plantage en de struisvogelfarm en kregen we nog een beetje geschiedenisles over Curacao van de gidsen. Verder hebben we veel strandjes bezocht zoals Corale Estate, Playa Grandi (schildpaddenstrand) en Playa Porto Mari (varkensstrand) waar we ook onze eerste duikles hebben genoten. We hebben natuurlijk ook een bezoek gebracht aan Willemstad met de prachtige gekleurde panden en de pondjesbrug, hier hebben we heerlijk gegeten bij de Gouverneur. Zoals je ziet is het zeker de moeite waard om Curacao te bezoeken, wij hebben er met ons gezin in ieder geval heerlijk van genoten.