Gevestigd in Bunde

Chantal Stijns - Frissen

Leuk je te ontmoeten!

OM UW DROOMVAKANTIE TE REGELEN HOEFT U NIET VAN HUIS!


Voorbij is de tijd dat u urenlang onoverzichtelijke websites en - of reisgidsen moet napluizen om een vakantie te boeken. Bovendien is het wachten in reisbureaus dan ook verleden tijd want om uw vakantie te regelen hoeft u niet meer van huis. Maak uw wensen aan mij bekend en ik vertaal deze naar een onvergetelijke reis, geheel op maat en binnen uw budget. Klantvriendelijkheid en service staan hierbij centraal. U bepaalt waar en wanneer, de rest regel ik voor u.


Zoals u mag verwachten is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR en SGR waardoor u optimale zekerheid geniet. Daarnaast beperkt mijn zoektocht naar uw droomvakantie zich niet alléén tot de Nederlandse reisorganisaties maar kijk ik ook naar de Belgische en Duitse markt. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding!


Van een weekendje weg tot een luxe villa met privé-zwembad, van een actieve wandelvakantie tot een all inclusive 5-sterren hotel, ik kan alles voor u uitstippelen. Cruises, citytrips, safari’s, rondreizen, alles is mogelijk! Indien gewenst wordt zelfs vervoer van en naar de luchthaven en autohuur op locatie voor u geregeld.


Door ruim 13 jaar ervaring in vrijwel alle facetten van de reiswereld bent u gegarandeerd van een deskundig advies.


Ook zin in een onvergetelijke vakantie? Neem dan snel contact met mij op.


Met vriendelijke groet,


Chantal Stijns - Frissen
chantal@travelcounsellors.nl

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Cindy Lonussen

Wij boeken graag de vakantie's via Chantal. Ze zoekt alles perfect uit hoe wij het willen. Altijd alles goed geregeld, Zeker een aanrader! Goede service kortom " Super"