Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn persoonlijke pagina!
Uw eerste stap naar een fantastische vakantie is gezet! Juist nu!

Mijn naam is Charlotte Coenen. Samen met mijn man Geert-Jan en onze zonen, Paul en Wouter, woon ik in het mooie dorp Overloon. Reizen is mijn lust en mijn leven en wat is er dan mooier om hier je beroep van te kunnen maken! Samen met mijn man en later met onze kinderen heb ik al veel mooie reizen mogen maken. Ondanks dat we nu nog niet mogen reizen, kunnen we natuurlijk wel alvast plannen maken en dromen over toekomstige bestemmingen.

Persoonlijk en onafhankelijk
Waarom zou je urenlang het internet doorzoeken, terwijl je ook kunt beschikken over je eigen persoonlijke, onafhankelijke reisadviseur? Ik help je met het zoeken en boeken van jouw droomvakantie. Net als touroperators en onafhankelijke reiswebsites bied ik verschillende soorten reizen aan. Denk aan een heerlijke zonvakantie, stedentrip, wintersport, rondreis, cruise, en autovakantie. Maar ook aan dat mooie vakantiehuis en aan dat leuke hotelletje waar je altijd al eens heen wilde. Ik heb toegang tot een uitgebreid boekingssysteem met een breed scala van diverse specialisten en meer dan 200 reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. Kortom van A tot Z ben je bij mij aan het juiste adres!

De perfecte vakantie
Geen extra kosten maar wel de meest maximale persoonlijke service. Graag neem ik uitgebreid de tijd om samen de perfecte vakantie samen te stellen welke aansluit op je wensen en je budget. Je kunt erop rekenen dat ik vanuit mijn reiservaring, kennis en netwerk er alles aan zal doen om je de meest fantastische vakantie te bezorgen!

Financiële zekerheid
Travel Counsellors is aangesloten bij IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor je betaalde reissom financieel gewaarborgd is en je onbezorgd op vakantie kan.

Contact
Ervaar het gemak van een persoonlijk reisadviseur! Geef je wensen door en ik help je graag met het samenstellen van jouw perfecte reis. Dit kan op een tijdstip dat het jou uitkomt en in een persoonlijke sfeer. Na het boeken help ik je graag mee met de voorbereidingen en tijdens de reis ben ik uiteraard 24/7 bereikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken.

Tot snel!
Groetjes

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

We Love Travel!

29-3-2021

TC movie

Terug Naar Boven