FAQ

Wat gebeurt er met mijn Travel Counsellors pakketreis indien bij boeking het reisadvies code geel (of groen) is en vóór vertrek wijzigt het officiële reisadvies naar code oranje?

Indien bij boekingsdatum het reisadvies code groen of geel is en die situatie wijzigt vóór vertrek naar code oranje dan wordt jouw Travel Counsellors pakketreis niet geannuleerd en volgt geen restitutie. Tenzij er door een overheid zeer strenge inreisbepalingen worden ingesteld waardoor de volledige reis niet uitvoerbaar wordt; als voorbeeld noemen wij een quarantaine verplichting voor een significante periode bij aankomst op de betreffende geboekte bestemming.

Je kunt zelf besluiten om ondanks code oranje toch op reis te gaan. Houdt er wel rekening mee dat dit besluit voor eigen risico en eigen kosten is en Travel Counsellors niet aansprakelijk is voor eventuele gevolgen en kosten. Controleer of jouw verzekering bepaalde (COVID-19) risico’s dekt. Je kunt ook in overleg met jouw Travel Counsellor bekijken welke mogelijkheden er zijn voor een omboeking. Eventuele wijzigingskosten of meerkosten zijn voor jouw eigen rekening.