Hannelore Verschut


Hannelore Verschut

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Hannelore Verschut en reizen is mijn passie. Als zelfstandig reisadviseur ben ik aangesloten bij Travel Counsellors Nederland.

Ik ben begonnen met reizen als jonge studente (Costa Rica, Guatemala, India, Nepal, Egypte, Thailand, Maleisië, Kenia, Zanzibar), hetgeen bekostigd werd met mijn bijbaan als grondstewardess bij Transavia, en dit is nooit meer opgehouden. Ook de komst van drie kinderen was geen belemmering om de wereld te ontdekken. Met baby naar Indonesië en Griekenland. Met kleuters naar Egypte, Jordanië, Thailand. In de basisschoolleeftijd rondgereisd in Mexico, Marokko, Indonesië, Zuid-Afrika, Mozambique. Het letterlijke hoogtepunt was in 2015 onze 22-daagse wandeltocht naar het Mount Everest Basecamp in Nepal. Met man en drie kinderen (15, 13 en 11 jaar oud) op 5600 meter hoogte tussen de giganten van de Himalaya. Fantastisch!

Beste klant, het kan dus allemaal. De wereld ligt aan uw voeten! Laat u niet belemmeren door “beren op de weg”. Ik kan u ontzettend veel vertellen uit eigen ervaring (met en zonder kinderen) en help u met al uw wensen. U hoeft niet urenlang te zoeken op het toch wel ondoorzichtige internet.
Ik stippel op basis van uw wensen alles voor u uit zodat u een geweldige en veilige reis zult hebben. Reizen op maat in Europa of daarbuiten, een pakketreis, cruises, stedentrips, fietsvakanties, camperreizen, huwelijksreizen, vliegtickets, losse hotels, transfers; alles is mogelijk.
Omdat ik ook een fervent wintersporter ben, bent u bij mij voor een wintersportreis ook aan het goede adres.

Het mooie is dat mijn persoonlijke service aan u niet duurder is dan bij andere reisbureaus. Travel Counsellors Nederland is onderdeel van Travel Counsellors Ltd. in Engeland en kan scherp inkopen. Ook is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, waardoor uw reis altijd financieel gewaarborgd is. Wist u trouwens dat Travel Counsellors tijdens uw vakantie 24/7 bereikbaar is?

Twijfel niet en neem, telefonisch of per mail, contact met mij op voor een persoonlijk reisadvies. Dit mag ook in het weekend of in de avonduren. Als u dat wenst kom ik, geheel vrijblijvend, bij u langs op een tijdstip dat u dat schikt. U mag natuurlijk ook bij mij thuis op de koffie komen.

Wilt u nog wat meer inspiratie opdoen? Leest u dan vooral mijn reisblogs onderaan de pagina.

Ik hoop dat ik mijn passie voor reizen op u heb weten over te brengen en dat ik u snel mag ontmoeten.

Hannelore Verschut
06-51934882
hannelore.verschut@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-51934882

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven