Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Hannelore Verschut en reizen is mijn passie. Als zelfstandig reisadviseur ben ik aangesloten bij Travel Counsellors Nederland.

Ik ben begonnen met reizen als jonge studente (Costa Rica, Guatemala, India, Nepal, Egypte, Thailand, Maleisië, Kenia, Zanzibar), hetgeen bekostigd werd met mijn bijbaan als grondstewardess bij Transavia, en dit is nooit meer opgehouden. Ook de komst van drie kinderen was geen belemmering om de wereld te ontdekken. Met baby naar Indonesië en Griekenland. Met kleuters naar Egypte, Jordanië, Thailand. In de basisschoolleeftijd rondgereisd in Mexico, Marokko, Indonesië, Zuid-Afrika, Mozambique. Het letterlijke hoogtepunt was in 2015 onze 22-daagse wandeltocht naar het Mount Everest Basecamp in Nepal. Met man en drie kinderen (15, 13 en 11 jaar oud) op 5600 meter hoogte tussen de giganten van de Himalaya. Fantastisch!

Beste klant, het kan dus allemaal. De wereld ligt aan uw voeten! Laat u niet belemmeren door “beren op de weg”. Ik kan u ontzettend veel vertellen uit eigen ervaring (met en zonder kinderen) en help u met al uw wensen. U hoeft niet urenlang te zoeken op het toch wel ondoorzichtige internet.
Ik stippel op basis van uw wensen alles voor u uit zodat u een geweldige en veilige reis zult hebben. Reizen op maat in Europa of daarbuiten, een pakketreis, cruises, stedentrips, fietsvakanties, camperreizen, huwelijksreizen, vliegtickets, losse hotels, transfers; alles is mogelijk.
Omdat ik ook een fervent wintersporter ben, bent u bij mij voor een wintersportreis ook aan het goede adres.

Het mooie is dat mijn persoonlijke service aan u niet duurder is dan bij andere reisbureaus. Travel Counsellors Nederland is onderdeel van Travel Counsellors Ltd. in Engeland en kan scherp inkopen. Ook is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, waardoor uw reis altijd financieel gewaarborgd is. Wist u trouwens dat Travel Counsellors tijdens uw vakantie 24/7 bereikbaar is?

Twijfel niet en neem, telefonisch of per mail, contact met mij op voor een persoonlijk reisadvies. Dit mag ook in het weekend of in de avonduren. Als u dat wenst kom ik, geheel vrijblijvend, bij u langs op een tijdstip dat u dat schikt. U mag natuurlijk ook bij mij thuis op de koffie komen.

Wilt u nog wat meer inspiratie opdoen? Leest u dan vooral mijn reisblogs onderaan de pagina of kijkt u naar mijn video's.

Ik hoop dat ik mijn passie voor reizen op u heb weten over te brengen en dat ik u snel mag ontmoeten.

Hannelore Verschut
06-51934882
[email protected]

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Wie is Hannelore Verschut Travelcounsellor?

13-10-2021

Wie ben ik en wat kan ik?

Hoe werkt het om een reis bij mij te boeken

13-10-2021

Een reis bij mij boeken is verre van ingewikkeld

Veilig en vertrouwd boeken

13-10-2021

Veilig en vertrouwd boeken tijdens een pandemie

Wie is Hannelore Verschut Travelcounsellor, Vervolg

13-10-2021

Nog wat meer informatie over wie ik ben en wat ik kan betekenen om voor jou de allermooiste vakantie te organiseren

Ik kan ook gewoon alle touroperators boeken

13-10-2021

Naast maatwerk kan ik ook gewoon touroperators boeken en natuurlijk ook wintersportvakanties.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-51934882

Terug Naar Boven