Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ben jij toe aan vakantie ?
Aan dat gevoel dat je alleen maar hoeft te genieten van fijn reisgezelschap, prachtige bestemmingen, mooie accommodaties en charmante plekjes ? Om mooie herinneringen te maken.

Ruik je de geuren van specerijen al wandelend op de markt van Marrakesh ? Voel je het ritme van de flamenco, dansend in Andalusië ? Het zand tussen je tenen slenterend op het strand van de Cariben ? Of de verwondering van de uitgestrekte natuur van Canada ? Er zijn zoveel mooie plekken om te ontdekken en te beleven. Dichtbij en aan de andere kant van de wereld.

En bij het realiseren van die prachtige droom kan ik jou helpen.

Als persoonlijk reisadviseur luister ik naar jou. Naar jouw dromen, wensen en verhalen. Om daarna het organiseren en regelen van jouw droomvakantie of reisbelevenis je uit handen te nemen.
Laat je verrassen met mijn reisvoorstel, op maat gemaakt, aansluitend op jouw budget.
Jij kunt je overgeven aan het grote Genieten.

Mijn naam is Hijke Dinnissen en ik woon met mijn vriend, onze kinderen en onze hond in Overasselt.
Onze vakanties in de Verenigde Staten zijn absolute hoogtepunten. Het westen met de vele prachtige natuurparken en de gigantische uitgestrektheid. Maar ook het oosten heeft mijn hart gestolen. Juist die afwisseling tussen verrassende mooie natuurparken en grote steden maakt het uniek. Op onze vele vakanties in Europa hebben wij ook ontelbare mooie plekjes bezocht met als favorieten de machtige bergen in Oostenrijk en noorden van Italië, de prachtige zandstranden in de Algarve, vele eilanden van Griekenland, de Toscaanse heuvels, de Spaanse eilanden, de authentieke dorpjes in Kroatië..

Reizen is en blijft een passie, maar juist van het uitzoeken van die reizen, mijn andere passie, heb ik nu mijn werk gemaakt.

Wat zijn je voordelen van een persoonlijk reisadviseur ?
• Persoonlijke aandacht en service
• Op een tijd dat jou goed uitkomt kan ik naar je toe komen
• Op maat samengesteld reis advies, passend bij ieders budget
• Verrassende, inspirerende en persoonlijke reistips
• Complete ontzorging; van reisadvies, stoelreservering, autohuur, excursies tot reisverzekering
• Één vast aanspreekpunt vóór, tijdens en na je vakantie.
• Is er een probleem tijdens je vakantie ? Dan ben ik 24/7 bereikbaar
• Naast de op maat samengestelde reizen kun je ook bij mij terecht bij reizen van touroperators zoals bijvoorbeeld TUI of Corendon
• Heel veel tijdsbesparing
• Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en staat voor zekerheid en garantie

Steeds meer zin gekregen in die droomvakantie ?
Ik ben er voor je.

Hasta la vista! See you later ! Arrivederci !

Hijke Dinnissen
[email protected]

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06 18827585

Terug Naar Boven