4 excursies in Kaapstad

1. Wildlife Safari Tour

Op nummer één staat natuurlijk een safari tour. Dit mag zeker niet ontbreken als jij in Kaapstad bent. Ontdek de dieren die hier leven zoals de Afrikaanse Kaapse buffel, Afrikaanse bosolifant, luipaard, leeuw, zwarte neushoorn, giraffen, blesbokken, gnoes, zebra's, luipaarden en maar liefst 172 vogelsoorten, waaronder de zwarte adelaar!

2. Afrikaanse diner

Beleef een smaaksensatie met traditionele lekkernijen die je meevoeren naar het hele Afrikaanse continent. Ervaar een avond vol fantastisch, traditioneel entertainment waar iedereen van kan genieten!

3. Cape Point Nature Reserve

Ga een halve dag op excursie naar Cape Point Nature Reserve, dat meer dan 7750 hectare inheemse fauna en flora omvat. Hier krijg je de kans om een verscheidenheid aan wilde dieren te zien, waaronder bavianen, reebokken, Kaapse bergzebra's, bontebokken en de eland. Het reservaat is ook een van 's werelds grootste broedplaatsen voor schildpadden.

4. Franschhoek wijntram

Beleef een unieke en ontspannen reis door de wijngaarden in een tram met open zijde, waarbij je stopt bij enkele van de oudste en meest vooraanstaande wijndomeinen van Zuid-Afrika. Ontdek de beschikbare activiteiten, zoals wijnproeven of een wandeling door de wijngaarden.

Vraag je persoonlijke Travel Counsellor naar meer informatie!

Highlights van een Oman rondreis

18 juli 2024

Een reis van 8-12 dagen biedt je de perfecte gelegenheid om een goede indruk te krijgen van Oman. Je ziet verschillende historische, culturele en natuurlijke hoogtepunten en je zit geen dagen in de auto. In deze blog lees je welke plekken je niet mag missen tijdens je reis door Oman!

Unieke accommodaties van Oman

18 juli 2024

Oman biedt een enorme diversiteit van unieke accommodaties die je reis extra bijzonder maken. Van luxe 5-sterren resorts tot traditionele bedoeïenen kampen. Voor elk budget is er een bijzonder verblijf mogelijk. Wat heeft jouw voorkeur?

Ontdek de parels van de regio Puglia in Zuid-Italië

27 juni 2024

Puglia is dé magische streek van Italië, in de hak van de laars van Italië. Om je heen zul je idyllische landschappen bezaaid met olijfbomen en de mooiste wijnvelden zien. Maar Puglia heeft nog veel meer te bieden, namelijk sprookjesachtige dorpjes, een prachtige kustlijn met lange zandstranden en helderblauwe zee, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Ga mee op rondreis!