5x Instagrammable hotspots op Aruba

Onze manier van reizen is met de komst van social media flink veranderd. Tegenwoordig is een vakantie niet meer compleet zonder je volgers jaloers te maken met geweldige foto’s of video’s. Daarom doen wij speciaal voor jou en jouw klanten 5x geweldige plekken op het One happy island uit de doeken waar je het perfecte plaatje of reel maakt.

1. Rum Reef

Er wordt gezegd dat wanneer je een foto met een felblauwe kleur plaatst, het jou direct meer likes oplevert. Enter Rum Reef. Een cocktailbar met een helderblauwe infinity pool met uitzicht op het oogverblindende Baby Beach met geweldige blauwe kleurschakeringen.

2. Muurschilderingen in San Nicolas

Alle muurschilderingen in San Nicolas, ruim vijftig, zijn door internationale en lokale kunstenaars gecreëerd. Hier schiet je voor maanden aan content. Niet vergeten om ook af en toe een andere foto op je feed te plaatsen.

3. Mangel Halto

Een van de mooiste, ietwat afgelegen stranden op het eiland is Mangel Halto. Het kristalheldere water is zo betoverend dat je de drang om in het water te springen bijna niet kan weerstaan. De verschillende blauwtinten zorgen voor de meest idyllische Instagram-achtergronden ever!

4. Tres Trapi

Deze kleine baai is favoriet onder de lokalen. Een geweldige plek om te zwemmen, snorkelen en natuurlijk om de betere Instagram-kiekjes vast te leggen. Wat deze plek zo uniek maakt, behalve het helderblauwe water, is dat je hier moeiteloos in het water dobbert terwijl je van bovenaf een foto maakt.

5. Eduardo’s

De populairste plek op het eiland voor een smoothiebowl en een must-visit voor je Insta-feed. De meeste mensen beginnen spontaan te kwijlen bij het zien van de kleurrijke creaties van Eduardo’s. Van een kleurrijke smoothiebowl in een halve ananas tot kleurrijke wafelgerechten en meer.

Rondreis door Mexico

09 mei 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door het veelzijdige Mexico. De meest opmerkelijke attracties zijn de grote Pre-Columbiaanse historische plaatsen en ruïnes, koloniale steden, natuurreservaten, piramides, heilige plaatsen van de Maya's en de Azteken en de uitgebreide kustlijnen van meer dan 10.000 km met beroemde badplaatsen. Ontdek dit alles in een rondreis door Mexico!

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!