5x Instagrammable hotspots op Aruba

Onze manier van reizen is met de komst van social media flink veranderd. Tegenwoordig is een vakantie niet meer compleet zonder je volgers jaloers te maken met geweldige foto’s of video’s. Daarom doen wij speciaal voor jou en jouw klanten 5x geweldige plekken op het One happy island uit de doeken waar je het perfecte plaatje of reel maakt.

1. Rum Reef

Er wordt gezegd dat wanneer je een foto met een felblauwe kleur plaatst, het jou direct meer likes oplevert. Enter Rum Reef. Een cocktailbar met een helderblauwe infinity pool met uitzicht op het oogverblindende Baby Beach met geweldige blauwe kleurschakeringen.

2. Muurschilderingen in San Nicolas

Alle muurschilderingen in San Nicolas, ruim vijftig, zijn door internationale en lokale kunstenaars gecreëerd. Hier schiet je voor maanden aan content. Niet vergeten om ook af en toe een andere foto op je feed te plaatsen.

3. Mangel Halto

Een van de mooiste, ietwat afgelegen stranden op het eiland is Mangel Halto. Het kristalheldere water is zo betoverend dat je de drang om in het water te springen bijna niet kan weerstaan. De verschillende blauwtinten zorgen voor de meest idyllische Instagram-achtergronden ever!

4. Tres Trapi

Deze kleine baai is favoriet onder de lokalen. Een geweldige plek om te zwemmen, snorkelen en natuurlijk om de betere Instagram-kiekjes vast te leggen. Wat deze plek zo uniek maakt, behalve het helderblauwe water, is dat je hier moeiteloos in het water dobbert terwijl je van bovenaf een foto maakt.

5. Eduardo’s

De populairste plek op het eiland voor een smoothiebowl en een must-visit voor je Insta-feed. De meeste mensen beginnen spontaan te kwijlen bij het zien van de kleurrijke creaties van Eduardo’s. Van een kleurrijke smoothiebowl in een halve ananas tot kleurrijke wafelgerechten en meer.

Het beste van twee werelden: op Camper & Cruise door West-Canada en Alaska

09 november 2023

Stel je voor: de ochtendnevel trekt op boven de majestueuze Rocky Mountains van West-Canada. Een dennengeur dringt je neus binnen terwijl je je klaarmaakt voor een dag vol avontuur. Met je huurcamper rijd je over kronkelende wegen door een landschap dat uit een ansichtkaart lijkt te komen... Lees snel verder.

Family fun tips op Aruba

02 november 2023

Onze dag met het gezin begint met een kajaktrip bij het mooie Boca Catalina. Het water is hier zo helder dat je de zeesterren op de bodem ziet liggen. We maken een jeeptour in het Arikok National Park en ontdekken de Quadirikiri grot, waar de kinderen de rotstekeningen van onze Arawak voorouders kunnen zien. Lees snel verder!