6 tips voor de perfecte strandvakantie op Curaçao

Of je nu droomt van lange luie dagen op het strand of plezier met het hele gezin, Curaçao zal zeker indruk op je maken! Maar voordat je alle activiteiten gaat plannen, moet je de perfecte locatie vinden om te verblijven – een plek waar je optimaal van het eilandleven kunt genieten.

Zoek niet verder dan LionsDive Beach Resort. Met de perfecte locatie, schitterende faciliteiten en personeel dat klaar staat om je een warm Caribisch welkom te heten, zul je je snel thuis voelen.

1. Kies een strand met veel zon en schaduw

Wat je beweegredenen ook zijn om naar Curaçao te reizen, je zult ongetwijfeld wat tijd op het strand willen doorbrengen om te genieten van het heerlijke Caribische weer en die warme azuurblauwe zee. Bij LionsDive ben je aan het juiste adres aangezien het resort direct aan een privéstrand is gelegen. Als gast kun je gebruik maken van de strandbedden en handdoekenservice. Als de zon te veel wordt kun je je terugtrekken op een schaduwrijk plekje onder de palmbomen of in een van de strandhutjes.

2. Balanceer rust en ontspanning met levendige ervaringen

Dat je direct aan het rustige strand ligt, betekent echter niet dat het leven stil moet zijn. Je bent in feite slechts op een steenworp afstand van de beroemde Mambo Beach Boulevard. Binnen enkele minuten bevind je je midden in de actie. Met een aantal van de beste restaurants van Curaçao, evenals tal van levendige bars en leuke winkels, kun je bij LionsDive genieten van de perfecte balans tussen rust en gezellige drukte.

3. Geniet van een combinatie van zwembad en oceaan

We weten dat zwemmen in de oceaan niet voor iedereen is weggelegd. Daarom heb je bij LionsDive de kans om te genieten van een uniek en atletisch 50-meter zwembad. Of je nu plezier wilt maken met de kinderen of je dagelijkse work-out wilt doen, je hebt toegang tot een zwembad dat aan al je eisen zal voldoen.

4. Houd rekening met jouw fitnessroutine met toegang tot een eersteklas fitnessruimte en spa

Over trainen gesproken, als zwemmen niet helemaal je ding is, kun je ervoor kiezen om naar de moderne fitnessruimte te gaan, waar je je volledig in het zweet kunt werken. Ga vervolgens naar de spa voor een ontspannende massage of schoonheidsbehandeling.

5. Vind verschillende eetgelegenheden op loopafstand

Na een drukke dag sightseeing of lekker zonnen op het strand, is het niet meer dan normaal dat je een behoorlijke eetlust hebt opgebouwd. Als de honger toeslaat, ben je bij LionsDive aan het juiste adres. Met maar liefst vier restaurants om uit te kiezen, zult je echt verwend worden met keuze als het op etenstijd aankomt. Als je echter zin hebt in een andere omgeving, kun je een korte wandeling maken naar Mambo Beach Boulevard, waar je toegang hebt tot een nog breder scala aan keukens en eetgelegenheden.

6. Vind de accommodatie die geschikt is voor iedereen in jouw gezelschap

Tenslotte, als het aankomt op een goede nachtrust is LionsDive de perfecte keuze. Of je nu op zoek bent naar een standaard kamer, een uitgebreid appartement, een luxueuze suite, of penthouse, er is een accommodatie die aan ieders eisen, voorkeuren en budget voldoet.

Waar wacht je nog op? Laat je persoonlijke Travel Counsellor een perfecte vakantie naar de zon voor je boeken.

Een warm Caribisch welkom wacht op je!

Curaçao LionsDive Beach Resort - Travel Counsellors

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.