Duurzame gastronomie op Aruba

Wie ervoor kiest om duurzamer te reizen hoeft niet bang te zijn dat de reisplannen volledig gewijzigd hoeven te worden. Alle beetjes helpen, dus breng alvast kleine veranderingen in je reisgedrag aan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om af en toe een vegetarische maaltijd te nuttigen. Het culinaire landschap op Aruba is heel divers en beschikt ook over diverse restaurants waar vegetarisch en plantaardig gekookt wordt. Hierbij onze favorieten!

Eduardo's Beach Shack

Iedereen die deze strandhut bezoekt, is het erover eens: de vriendelijkheid van eigenaren Michelle en Eduardo is ongekend. De liefde die ze hebben voor het eiland gaat  diep en dat proef je terug in het eten! Onze tip; kies voor een acaikom. De gerechten zijn gericht op het maken van een impact in deze wereld door middel van kleur en gezond plantaardig voedsel.

Picnic Aruba

Picnic Aruba heeft de klassieke picknick in een modern jasje gestoken! Geniet van een vleugje island chic, zonder in te leveren op het nostalgische karakter van een traditionele picknick. Picnic Aruba regelt een picnic op het strand met luxe hapjes en drankjes, muziek en een polaroidcamera om dit onvergetelijke moment vast te leggen!

Fine Dining - Chef's Experience

Het intieme chef’s table concept en belevingsgericht dineren is ook een trend op Aruba. Het eiland is dan ook dé plek om te genieten van dit soort bijzondere culinaire ervaringen. 

Kijken naar en communiceren met de chef-kok terwijl hij/zij maaltijden bereidt. Dineren in een idyllische setting op het strand of een privéboot. Of eten met de lokale bevolking in een huiselijke setting. Het is allemaal mogelijk!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.

3 hotelparels in Kaapstad

07 februari 2024

Overnachten in Kaapstad kan op verschillende manieren in verschillende stijlen. Deze hotels dienen niet alleen als verblijfplaats, maar als poorten naar onvergetelijke ervaringen. Ontdek een unieke mix van gastvrijheid, verfijning en adembenemende uitzichten. Bereid je voor op een betoverend verblijf in de schaduw van de Tafelberg en laat de gastvrijheid van Kaapstad je reis naar nieuwe hoogten tillen.