Duurzame gastronomie op Aruba

Wie ervoor kiest om duurzamer te reizen hoeft niet bang te zijn dat de reisplannen volledig gewijzigd hoeven te worden. Alle beetjes helpen, dus breng alvast kleine veranderingen in je reisgedrag aan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om af en toe een vegetarische maaltijd te nuttigen. Het culinaire landschap op Aruba is heel divers en beschikt ook over diverse restaurants waar vegetarisch en plantaardig gekookt wordt. Hierbij onze favorieten!

Eduardo's Beach Shack

Iedereen die deze strandhut bezoekt, is het erover eens: de vriendelijkheid van eigenaren Michelle en Eduardo is ongekend. De liefde die ze hebben voor het eiland gaat  diep en dat proef je terug in het eten! Onze tip; kies voor een acaikom. De gerechten zijn gericht op het maken van een impact in deze wereld door middel van kleur en gezond plantaardig voedsel.

Picnic Aruba

Picnic Aruba heeft de klassieke picknick in een modern jasje gestoken! Geniet van een vleugje island chic, zonder in te leveren op het nostalgische karakter van een traditionele picknick. Picnic Aruba regelt een picnic op het strand met luxe hapjes en drankjes, muziek en een polaroidcamera om dit onvergetelijke moment vast te leggen!

Fine Dining - Chef's Experience

Het intieme chef’s table concept en belevingsgericht dineren is ook een trend op Aruba. Het eiland is dan ook dé plek om te genieten van dit soort bijzondere culinaire ervaringen. 

Kijken naar en communiceren met de chef-kok terwijl hij/zij maaltijden bereidt. Dineren in een idyllische setting op het strand of een privéboot. Of eten met de lokale bevolking in een huiselijke setting. Het is allemaal mogelijk!

Ontdek de parels van de regio Puglia in Zuid-Italië

27 juni 2024

Puglia is dé magische streek van Italië, in de hak van de laars van Italië. Om je heen zul je idyllische landschappen bezaaid met olijfbomen en de mooiste wijnvelden zien. Maar Puglia heeft nog veel meer te bieden, namelijk sprookjesachtige dorpjes, een prachtige kustlijn met lange zandstranden en helderblauwe zee, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Ga mee op rondreis!

Hotelparels in de regio Puglia in Zuid-Italië

27 juni 2024

In deze blog delen wij insider-tips en aanbevelingen om jouw verblijf in de betoverende regio Puglia net zo memorabel te maken als het landschap zelf. Ontdek de beste plekken om te overnachten in Puglia!

Het fotogenieke Thailand!

20 juni 2024

Wil je zelf schitterende foto's maken? Wij delen onze favoriete plekken in Thailand om te fotograferen! Van de majestueuze tempels in Bangkok tot het betoverende landschap van Chiang Mai, Thailand is rijk aan adembenemende fotolocaties. Ontdek in deze blog de mooiste foto-hotspots van Thailand en leg onvergetelijke momenten vast.